4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > Nu intra in treapta 1?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Nu intra in treapta 1?

Nu intra in treapta 1 decât daca e pe loc sau are viteza foarte mica de deplasare. Iar când vreau sa dau treapta a 2 îmi agata , se simte si in maneta schimbător cum îmi agata. Care oare o fi cauza?
A intrebat timisor (1,290 puncte) acum 7 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani ce masina este ?treapta 1 este pt.plecarea de pe loc !cand masina este in mers intra mai greu in 1!cu agatatu in 2 ori este de la pinion (nu ai ulei in cutie )ori de la ambreiaj poate !verifica si timoneria !
0 voturi
A raspuns timisor (1,290 puncte) acum 7 ani Seat cordoba 1.4i 44 kw 60cp cod motor abd , uleiul e full ,l-am completat
Maiamun sunet si când apas pedala de ambreiaj dispare.
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 7 ani Sincronul de la viteza 1.
0 voturi
A raspuns timisor (1,290 puncte) acum 7 ani Dar de ce îmi agata in a 2? Si câteodată intra greu in a 1  câteodată intra un pic mai ușor , si toate aste sau întâmplat dupe ce am completat cu ulei cutia ca era pe jumătate,
?
0 voturi
A raspuns timisor (1,290 puncte) acum 7 ani Dacă e sincronul unde găsesc sincron , sau e mai bine sa schimb kitul de ambreiaj si daca nu își revine sa schimb cutia?
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 7 ani Placa de presiune este slabit -decalit.Din cauza asta nu deschide suficient.Schimba kitul de ambreiaj ,si o sa mearga ceas.Pune kit SACHS daca vrei sa te tina .Bafta !
0 voturi
A raspuns v14an08ea68 (940 puncte) acum 7 ani vezi bucsele la timonerie sau uitate ai ceva tija reglabila umbla la ia destrange o spira sau stringeo
0 voturi
A raspuns timisor (1,290 puncte) acum 7 ani Sunt zile in care nu intra in viteza 1 decât daca st aupe loc dar sunt zile in care intra in viteza 1 cand mașină e in mișcare (viteza mica) , Oare ce are?