4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > Problema la cutie si ambreiaj ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema la cutie si ambreiaj ?

Salut, este vorba despre un vectra a motor c18nz. Problema sta in felul urmator: treptele de viteze se schimba destul de greu..indiferent de treapta sau turatia motorului. de exemplu..cand schimbi viteza parca opune rezistenta schimbatorul, iar pedala de ambreiaj este la fel...este foarte tare la apasat.

Astept parerile voastre ! multumesc.
A intrebat Synck (4,050 puncte) acum 12 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani probabil iti trebuie un nou kit ambreiaj,schimburile de ulei cand au fost facute ultima data?

Comentarii:

A comentat Synck (4,050 puncte) acum 12 ani schimbu de ulei sa facut doar la motor, la inceputul lunii ianuarie anul acesta. la cutie nu stiu cand sa schimbat uleiul pentru ca am masina de doar  2 luni. schimbatorul merge greu si cand e scos din viteza, cand dai de el in stanga\dreapta...ar trebui sa mearga greu numai cand bag in viteza daca ar fi ambreiajul...nu stiu...zic si eu...
+1 vot
A raspuns wheelman2009 (10,000 puncte) acum 12 ani la ce spui tu acolo ar fi simptome de placa de presiune uzata, oricum uitate si la cablul de ambreiaj la traseul lui poate agata in ceva sau poate sau are fire de otel rupte si freaca in camasa lui.