4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > Salut am un golf 3 GTI si am o...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut am un golf 3 GTI si am o problema la schimbatul vitezelor in treptele 1,3 si 5 are cineva idee de ce ?

Masina o am de 2 luni de zile de cand am luato am problema asta . Am fost pe la mecanici sa vad cutie slaba suporti ceva dar totul e in regula. Are momente cand nu face fite si atunci intra super in viteze.
A intrebat woodo (130 puncte) acum 12 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani Joc in timonerie....trebuie schimbata toata timoneria altfel va fi din ce in ce mai rau!!In cazul in care iti face la fel si cu uleiul cald inseamna ca si uleiul este devina cel mai probabil prea vascos sau chiar poate prea putin trebuie complectat ATENTIE complectat nu SCHIMBAT uleiul din cutia de viteze!SUCCES!
0 voturi
A raspuns sLi4bmw (3,330 puncte) acum 12 ani Tot pe timonerie merg si eu. Du-te la un service sa vezi daca se mai poate regla in cazul in care nu e complet varza.Daca nu atunci alta.
0 voturi
A raspuns d3c3n3u (2,820 puncte) acum 11 ani nu stiu exact cum este la g 3 dar imi dau si eu cu parerea... din cate stiu eu la majoritatea masinilor se regleaza "3-ul" adica axa longitudinala a schimbatorului nush cat de corect este termenul... dar incearca si varianta asta sa nu faci o cheltuiala degeaba.
Sau ar mai putea fi selectorul de C.V. gripat... am intalnit pb asta in special la forduri... si se rezolva extrem de usor.