4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > viraj greoi land rover freela...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Viraj greoi land rover freelander td4 2000 ,ma puteti ajuta cu un sfat?

Masina merge ok , dar cand trebuie parcata lateral incepe sa mearga greu volanul si huruie ceva . Pe drum drept nici o problema
A intrebat argema (260 puncte) acum 9 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 9 ani in prima faza verifica lichidul din pompa de servodirectie sa fie la nivel,daca nivel de ulei hidraulic ai bun,incearca sa iti axezi atentia pe pompa de servo.
0 voturi
A raspuns argema (260 puncte) acum 9 ani servo este OK  rectificat  de firma autorizata. Lichid are.
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 9 ani Probabil caseta de directie a inceput sa cada.Daca auzi zgomot la bracajul rotilor cam asta inseamna.Sau ulei de servo neadecvat.
0 voturi
A raspuns argema (260 puncte) acum 9 ani la bracajul stanga maxim am constatat ca motorul trepideaza si am gasit suportul motor foarte slabit .probabil atunci induce zgomotul ,huruitul.Ce ziceti?
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 9 ani Ar fi recomandata o verificare a bieletelor de directie si a tamponului la motor si a pivotilor.Personal cred ca defectul pleaca din caseta si trepidatiile au generat slabirea tamponului.Se verifica starea articulatiilor si se fac probe cu masina pe elevator.La bracaj maxim in orice directie un zgomot difuz e normal dar la mine problema a fost din bieleta de directie.Mergi pe traseu,pivot,bieleta,caseta de directie.Sper din toata inima sa nu fie caseta.