4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > Xsara Picasso 2.0 Hdi Pedala ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Xsara Picasso 2.0 Hdi Pedala de la ambreaj blocata jos.Cunoasteti faza?

Deci tocmai mi-a ramas la podea pedala de la ambreaj in timp ce conduceam.Posibil sa fie cablul sau altceva; deci pedala a ramas jos pur si simplu, cu mana se poate ridica.Specific ca e posibil ca discul de la ambreaj sa fie cam consumat avand in vedere modul in care este condusa masina.Alte detalii nu trebuiesc raspundeti repede va rog.Multumesc.
A intrebat emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 11 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Problema ta poate fi de la cablul de ambreiaj..acesta problema este comuna si foarte des intalnita la toata gama citroen.Se cumpara cablul dupa care il montezi si gata treaba...
De intrat in viteza intra atunci cand e pedala jos iar motorul este pornit??...Daca iti intra in viteza inseamna ca ambreiajul este bun si trebuie sa schimbi cablul...Succes!
0 voturi
A raspuns cs89cod (280 puncte) acum 11 ani se aude cumva un zgomot cand este motorul pornit? daca da este rulmentul de presiune.

Comentarii:

A comentat emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 11 ani M-am uitat si efectiv este rupt cablul , l-am comandat (70e)  si o sa-l montez.Cineva mi-a spus ca se poate sa se fii rupt din cauza discului de la ambreaj foarte consumat , nu cred  ca e adevarat deoarece se simte ca discul are o adrenta buna inca.Gata multumesc :D