4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > tremura masina la peste 50km/h

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Tremura masina la peste 50km/h

Salut baieti,

Astazi am mers pe niste coclauri si era foarte mult noroi.Dupa ce am iesit de acolo,a inceput sa imi tremure masina cand treceam de 50km/h.Oprisem si ma gandeam ca o fi din cauza noroiului,ca era plin la roti acolo.Am spalat masina ,dar tot asa face.

Daca merg pana in 50 merge normal ca inainte,dar daca trec,incepe sa tremure,si cu cat merg mai tare cu atat tremura mai tare.

Eu am o janta putin indoita,cel putin cand mi-am pus alea de iarna mi-a zis ala,dar nu a vrut fratimiu sa si-o indrepte,si am lasat asa.Merg de 1 luna cu ea asa si n-a avut nimic,n-a facut fite.Am citit pe net ca ar putea sa fie si asta problema.

As dori niste pareri daca se poate,fara ideea cu janta.

Va multumesc
A intrebat torricelli (660 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani ai spalat rotile si pe interior?ca noroiul se mai aduna si pe interiorul jantei...
Oricum tremuratul e clar de la roti dezechilibrate/strambe sau anvelope proaste
+1 vot
A raspuns mat123 (1,210 puncte) acum 12 ani Cum a zis si julaikos tremuratoul e de la rotile dezechilibrate sau anvelopele proaste cel mai sigur e de la geometrie.Dute si fa geometria si vezi ca daca se rezolva.Ai mers prin coclauri dar nu cred ca avea cum ca janta sa se strambe mult mai rau pe noroi...ma gandesc eu.
+1 vot
A raspuns torricelli (660 puncte) acum 12 ani Multumesc de raspunsuri baieti.
O sa ma duc maine la vulcanizare.
Am vorbit cu cineva si mi-a spus ca s-ar putea sa se fi smuls plumbu de la roti,ca daca am mers prin noroiu ala mare,poate nu a fost chiar asa bine lipit plumbu si na.Ca si el a patit pe zapada,tot asa a mers ,unde era foarte mare,si dupa a inceput sa ii tremure dupa 70 si a fost la vulcanizare de i-a pus plumb ,le-a echilibrat,si a fost ok.
O seara buna.