4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > Ajutorrr, caseta de directie F...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ajutorrr, caseta de directie Focus 2 poate fi reparata?

Salut am un Focus 2, 1.6 benzina din 2005, iar de 2-3 luni imi bate usor pe puntea fata cand iau viraje cu gropi mici... cand pornesc de pe loc pe drum drept si vreau sa virez in stanga sau in dreapta, volanul are tendinta sa se blocheze si trebuie sa trag mai tare de el, apoi isi revine. Am fost la un service pt constatate, bilete, pivoti, bucse, telescoape, toate-s bune si mi-au dat verdictul pt caseta de directie, trebuie inlocuita. Nu se poate repara, ce incredere sa am in cele second hand? Una noua e de la 2200 de lei in sus..... Multumesc!
A intrebat Mihay-XXL (4,620 puncte) acum 7 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 7 ani Faza e ca toate casetele de directie vin oricum reconstruite.Deci mai bine o repari pe a ta.Cauta pe net,sunt niste firme care se ocupa cu asta.Dai caseta jos,o trimiti prin curier si ei o dezmembreaza si schimba tot inauntru cu piese noi.Corpul casetei oricum daca e bun nu te intereseaza prea mult.Din ce am auzit ai si garantie.Nu stiu sigur dar alta sansa nu ai pentru ca si daca cumperi una asa zis noua vei primi una refurbished si va trebui sa dai caseta veche la schimb oricum.Sa ai bafta.

Comentarii:

A comentat Mihay-XXL (4,620 puncte) acum 7 ani Mersi mult, am gasit ceva firme de reparat casete, sper sa nu ma coste enorm de mult! Multumesc inca o data!