4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > Ce problema ar fi la virajul r...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce problema ar fi la virajul rotilor pe loc cu trepidatii in volan?

La un peugeot 206 1.4 HDI la virajul rotilor pe loc sau in treapta 1 de viteza 5-10km/h are o trepidatie destul de vizibil enervanta in volan...Stiti care ar putea fi problema?! mentionez faptul ca rotirea rotilor nu este la maximum ci doar o rotire usoara si un zgomot undeva in partea dreapta a masinii si o usoara trepidatie in podeaua masinii la pasagerul din dreapta soferului! Am intrebat la "doctori" ici colo si raspunsuri au fost diverse de la flanse amortizoare, pompa servo defecta ori pe cale sa cedeze, curea accesorii cu probleme ori ulei servo neschimbat?! Pentru a usura un raspuns mai exact mentionez faptul ca cureaua de accesorii a fost schimbata recent Continetal, uleiul de servo nu a fost schimbat niciodata acum masina avand 141000 KM iar deasemenea pe fata nu fost schimbat niciodata nimic la amortizoare! Doresc sa stiu exact cam ce ar trebuii schimbat deoarece costurile totale la schimbarea tuturor problemelor enumerate mai sus ar fi cam mari! Ms anticipat pentru raspuns si sper ca "intrebarea" sa fie destul de cuprinzatoare!
A intrebat zerguuu (360 puncte) acum 9 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns scrob.ionutcristian (500 puncte) acum 9 ani salut,dar ulei-ul de servo l-ai verificat daca este la nivel?
0 voturi
A raspuns zerguuu (360 puncte) acum 9 ani Salutare da nivelul de servo este la nivel...
0 voturi
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 9 ani Verifica bieletele antiruliu ,bieletele de directie ,flansele de la amortizor si jocurile in caseta de directie,Mergi la un service de incredere unde poti vedea ce fac oamenii sa nu fi jecmanit.

Comentarii:

A comentat zerguuu (360 puncte) acum 9 ani Da o sa fac si treaba asta dar cert este ca au cam 20000 de km de cand au fost schimbate bieletele antiruliu bieletele de directie si capetele de bara in schimb flansele nu au fost schimbate dar imi era greu de crezut ca flasele au simtoma asta...si au fost puse piese bune gen Lemforder si nu am mers pe drumuri de tara...dar e posibil!ms de raspuns cat despre service am cateva dar nu e nici unul specializat in pug uri dar lucreaza bine...zic eu?!