4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > De ce imi trepideaza volanul ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

De ce imi trepideaza volanul ?

Buna ziua.Am si eu o mare nelamurire.Deci de pe la 80km/h incepe sa trepideze usor volanul si pe la 120km/h trepideaza toata masina :(.Jantele nu sunt strambe.Rotile sunt echilibrate cauciucurile sunt aproape noi .Cand franez este totul ok nu se simte nimic .Inainte cu o saptamana nu imi trepida deloc este posibil de la putina gheata pe geanta sa faca in halul acesta?
A intrebat xu_ale (290 puncte) acum 12 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Ai gheata in jante cel mai probabil...

Comentarii:

A comentat xu_ale (290 puncte) acum 12 ani :| cum Doamne iarta-ma sa intre apa in interior nu am avut roata lasata sau .. si masina sta in garaj dar gheata nu de topeste.Apreciez efortul de a ma ajuta ms.
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Iti spun eu ca intra zapada si gheata in roti.La mine a intrat zapada calumea in jante si imi trepideaza volanul foarte tare.
A comentat xu_ale (290 puncte) acum 12 ani ok iti multumesc de sfat o sa incerc sa nu mai umblu cu ea mult ca sa nu se defecteze directia .. de la vibratiile acestea sau dak umblu merg incet .O sa indepartez gheata dp geata cu apa calda  sa vad poate scap mai usor :d.Multumesc
–3 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani poi ce masina ai?
0 voturi
A raspuns xu_ale (290 puncte) acum 12 ani Un mercedes c200 din 2004
–1 vot
A raspuns BOBY ROB (1,000 puncte) acum 12 ani salut am avut si eu aceasi problema cand am pus jante pe 17 ,si gaura din mijlocul jantei era mai mare cu un 3 mm decat partea de la butuc si de aia tremua de la 120 in sus , daca asa ii si la tine sa faci niste coliere ,bafta.

Comentarii:

A comentat xu_ale (290 puncte) acum 12 ani Nu la mine sunt jantele originale .Totusi eu tind sa cred ca problema este din cauza ghetii dp jante.Acum o saptamana nu imi facea si in week-endul acesta cand am luat-o sa ma plimb dardaie.Saptamana trecuta m-am plimbat prin zapada si cred ca s-a depus pe la roti .. si nu s-a topit ca a fost foarte frig. Ms de ajutor
0 voturi
A raspuns oNu (6,910 puncte) acum 12 ani poate fi de la cauciucuri dar verifica si bucsaraia
0 voturi
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Salut,
poate fi de la multe... chiar si frig si zapada de pe jante sau buza de la janta, sau din cauza ca in romania este foarte frig discurile s-au ovalizat. Daca nu ai sunet  nu cred ca ii din cauza rulemntului slabit sau a bucsei.
Cauciucurile ar putea fi si ele o problema dar daca numai de la viteze de peste 80km/h cred ca este de la discuri frana.

Have a good time

Comentarii:

A comentat xu_ale (290 puncte) acum 12 ani NU cred ca s-au ovalizat discurile ca sunt aproape noi ca au vre-o o mie de km de cand sunt puse .si discurile si placutele dar doar pe fata .pe spate recunosc sunt cam tocite drana de mana nu mai tine aproape deloc
0 voturi
A raspuns xu_ale (290 puncte) acum 12 ani Multumesc mult pt raspunsuri .Am rezolvat treaba :D:X era doar de la zapada si gheata de pe jante.Era foarte multa dar in spatele jantei .Acum merge brici :))nu mai dardaie .Ms