Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce tremura volanul?

Salut, detin un VW Bora 2001, motor 1.6 AUS, recent(~ 3 luni) am schimbat discuri de frana, placute de frana. Am echilibrat rotile( daca merita precizat sunt de aliaj pe 17) acum o saptamana si totusi am un trepidat in volan care se simte dupa 120 km/h, iar la frana imi tremura volanul( simptom ale discurilor de frana uzate). De la ce mai poate proveni acel trepidat?

 

Off topic: Pentru a nu face 2 intrebari separate poate imi puteti da un sfat in legatura cu martorul de check engine. Acesta sta aprins in permanenta desi am schimbat sonda lambda iar acesta s-a stins pentru o perioada scurta dupa un mers cu 170 km/h pe autostrada si s-a reaprins in 2 zile( poate fi combustilul) ?
A intrebat BCLIMB (780 puncte) acum 8 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns speed67 (630 puncte) acum 8 ani si eu am avut aceasta problema la renault am schimbat capu de bara si nu imi trage in parti si nici nu mai trepideaza cand pun frana ( ps al schimbat si placutele degeaba am crezut ca e de la placute)
+1 vot
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Verifica toata timoneria directiei pt jocuri,bielete,capete de bara,pivoti,apoi fa o reglare a unghiurilor de convergenta la un stand ca lumea si nu ar strica sa verifici si starea anvelopelor ca de sunt vechi sau au galme iti dau simptomele astea si ele.

Comentarii:

A comentat BCLIMB (780 puncte) acum 8 ani Merci de raspuns, intr-adevar anvelopele sunt vechi dar le-am verificat atunci cand am facut echilibrarea si nu au galme, o sa duc masina in service saptamana viitoare!
+1 vot
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 8 ani ca si colegul ..asa am patit si eu de la un capat de bara pe dreapta ..zici ca aveam roti ovale pe la 120 ..incearca si varianta asta sau verifica capatul de bara