4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > pt cei care detin ford focus ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pt cei care detin ford focus 2002 o intrebare ???

cand las masina mai mult  pe drapta   o zi sa zicem .. dupa in mers  se aude un zgomot tare pe spate  la fiecare danbulet  sau groama mai mica    ,, ce ziceti e din cauza amortizorului ,, mecanicul zice ca e in buna regula nu are nimic ...    cu timpul dispare zgomotul doar daca merg mai mult cu ea  ce ziceti ? e ceva normal la masinile astea ???
A intrebat modobz (1,300 puncte) acum 12 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Acuma cu frigurile astea, a inceput sa faca asa?Eu zic ca fiind asa de frig afara piesele din suspensie se contracta, prin urmare devine mai rigida, si simti mai tare denivelarile.Daca zici ca dispare dupa un anumit timp, cam asta ar fi problema.
0 voturi
A raspuns luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani salut.eu am un ford focus 2002 tournier si cand dau intr'o groapa sau iau un damb mai tare imi trosneste ceva in spate..dar doar pe vremea asta rece(sub 0 grade)..sau eu stiu,pot fi pivotii..daca nu au fost schimbati  niciodata.dar cum zici tu ca dupa ceva km parcursi dispare zgomotul.singura problema ar putea fi vremea rece.te salut.fara probleme in continuare!