4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > Salutare. Detin un BMW X5 E53....

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salutare. Detin un BMW X5 E53. Pusca directia cand virez de 3- 4 ori ca si cum ar fi sunet de planetara ?

Buna ziua

Problema mea la x5-ul meu din 2002 este urmatoarea:

- la viraje de pe loc pusca directia de 3-4 ori ca si cum ar fi un sunet de planetara si la drum intins tremura ca si cum ar fi descentrate rotile dar nu bate volanul.

Va multumesc.
A intrebat murcos (130 puncte) acum 11 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Daca nu e pocnitura de servo,verifica si pivotii.De fapt,trebuie verificat orice ale legatura cu suspensia si virarea rotii.
Cu motorul oprit mai face?
A comentat murcos (130 puncte) acum 11 ani Cateodata pocneste si cand sta pe loc cu motoru oprit. ceva se tot aseaza.
A comentat murcos (130 puncte) acum 11 ani Incep sa cred ca ii ceva la capul telescopului

4 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns Alecs2004 (1,170 puncte) acum 11 ani cel mai indicat pentru problema ta ar fi sa te duci cu el sa il pui pe tester ... si acolo o sa afli care este cauza

Comentarii:

A comentat c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani cu tester-ul afli problemele electrice ale masinii,valori senzori etc.el sigur are o problema mecanica.eu cred ca ai un capat bara mort.
A comentat Alecs2004 (1,170 puncte) acum 11 ani pai si ce tersterul nu poate vedea si sistemul de directie (daca nu sti macar nu mai comenta) in general bmw dupa 2000 are directie asistata daca nu stii si cu orice terster se poate vedea ..... eu sunt mecanic si am intalnit asa ceva
A comentat c@t@lin (3,100 puncte) acum 11 ani

editat de c@t@lin acum 11 ani

ai pus tu pe tester bmw dupa 2000 si ti-a aratat daca are elemente de directie defecte,ex: cap bara,bielete, etc ?ia intreaba un baiat priceput ce inseamna directie asistata fie ea la logan sau bmw!!!
A comentat Alecs2004 (1,170 puncte) acum 11 ani nea cataline daca nu sti cu ce se mananca atunci taci ... testeru`l ce iti spune ?? parte doar electronica ok ? daca nu stii afla acum ca unele casete (majoritatea dupa 2003-4 , poate si inainte) ce au senzori si pe ax volan si pe caseta .... daca unu din el da eroare sau nu lucreaza in parametri ok ... face probleme directie .... nu iti spune ca tu ca sofer ai un pivot , cap de bara , bieleta cu jocuri .....
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Pentru 'pusca'(nu prea am inteles ce vrei sa zici,daca loveste in volan sau doar face zgomot),verifica uleiul de servo,jocurile si caseta.
La drum intins tremura ca si cum ar fi descentrate rotile dar nu tremura volanul.Atunci ce tremura?Toata masina?Fuge stanga dreapta masina?
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani @murcos, mergi la un service pt o verificare sub masina: bucse, etc. costa 20-50lei
probabil ca o sa scapi ieftin si cauza este vreun capat de bara sau pivot sau bucsile de la bascula sau bucsile de la bara de torsiune sau etc....eu cred ca scapi ieftin, nu trebuie sa te gandesti pana la schimbarea casetei de directie.
 fa o verificare de bucsaraie si vezi ce ai defect.tremuratul poate veni din ce am enumerat mai sus!
bafta!

Comentarii:

A comentat murcos (130 puncte) acum 11 ani Am fost la service si nu am nici un joc in directie. mi-au spus ca nu stiu ce are. Daca stiti un service BMW in Cluj va rog sa imi recomandati unul. Nu am lipsa de lichid la servo. Nu ii pocnitura de servo. Suna mai tare a ceva  bucsa.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani verifica si flansele de la amortizoare.
–2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani PLANETARA SI/SAU CAPAT DE BARA !!!
.

Salut
!