4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > acte imatriculare bulgaria!?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Acte imatriculare bulgaria!?

salut an o masina de italia cumparata de la cineva si vreau sa o imatriculez pe bulgaria!Eu acum circul cu ea pe nr de italia!dar mi-a spus cineva ca masina a avut nr rosii scoase!pe targa si certificatul de proprietate are o semnatura si o data,dar sunt sterse cu corectorul!!Are vre-o problema daca a avut nr rosii scoase??
A intrebat dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani o sa ai probleme , probabil dosar penal!!! nu ai voie sa circuli cu masina daca a avut scoase nr rosii , intreaba un politist sa vezi!!!

Comentarii:

A comentat nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani cine ti-a spus treaba asta?,daca ai nr  si acte in regula mergi inainte,probleme apar daca ai ceva in neregula sau pe fals cum s-ar putea sa fie in cazul prezentat..
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani intreaba un politist sa vezi!!!
A comentat nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani ai intrebat tu?
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani eu stiu deja ! intreaba tu sa te convingi si apoi sa ii spui omului ca poate are incredere in ceea ce spui si merge asa cu masina !!!!
A comentat nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani ai citit atent primul meu raspuns?daca nu citeste-i atent finalul!!!iti spun din experienta ''proprietate particulara''...daca vrei iti pot da detalii..
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani nu , multumesc , prefer sa teminam aici cu comentariile !!! multa sanatate!!!
0 voturi
A raspuns dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani baietii pe mn nu ma intereseaza daca pot sa mai circul cu ea in RO!!Pe mn ma intereseaza daca pot sa o imatriculez in BG!!
+1 vot
A raspuns nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani daca a avut nr rosii nu inseamna ca a fost inmatriculata in ro, ptr ca nu ai carte si certificat de romania,din prezentarea ta sigur e ceva in neregula cu actele,mai ales daca ai moficari in ele,nu stiu cum se elibereaza sau se prelungesc nr in italia!!!asa ca nu mai circula, inscrie-o repede daca ai de gand sa o mai tii..personal am mai luat de 2ori nr din germania avand carte de romania si 3 randuri de nr rosii scoase, dupa ce am fost cu auto in rar,,,din cauza ca nu am vrut sa platesc taxa de inmatriculare...cand m-am prezentat din nou la rar  sa imi modifice cartea, l-au adus si pe seful rar-ului,erau nedumeriti-nr germane pe auto si aveam si acte rom--i-am intrebat unde e problema,masina nu era inscrisa in ro,eu imi scot nr si asigurare de unde vreau..au pus nasul in jos,modificare nu mi-au facut,auto a plecat in bulgaria,cartea de ro si restul de acte le am si acum.....da poti i-a legatura cu cineva care se ocupa,tie singur o sa iti fie cam greu ..bafta...
0 voturi
A raspuns dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani da dar eu am avut nr rosii scoase,dar acum nu mai am numerele rosii le am pe cele de italia!!eu cand ma duc in bg sa o inscriu nu-mi cer si placutele cu nr rosii care le-am scos????(placutele cu nr rosii nu le mai am)!

Comentarii:

A comentat nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani si eu cand am fost le-am dat ultimile nr-cele germane,care erau pe masina,ce treaba mai aveau cele de ro ,masina nu a fost inscrisa in ro.
0 voturi
A raspuns dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani cica cand scoti nr rosii la o masina,si dupa aceea le lui pe cele ale masinii(de italia,spania etc),cei de la politie iti pun o stampila si o semnatura pe talonul masinii(ca ai scos nr rosii),si daca te duci sa o imatriculezi in bg iti trebuiesc si nr rosii care le-ai scoas!(dar eu nu le mai am)!!Merge imatriculata in bg???asta vreau sa stiu!!
0 voturi
A raspuns nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 11 ani se poate,nu are treaba cu nr rosii,ia legatura cu cineva care duce in bg,singur o sa iti fie greu,ce nu se leaga la tine si nu inteleg--nr italia, apoi 3 randuri de provizorii si din nou aceleasi nr de italia,plus ceva falsuri in acte,daca era ok si erau valabile nr  si asigurarea nu mai avea rost sa se scoata nr rosii,de aceea am spus sa iei legatura cu unul care duce in bg,ptr ca sunt  multe ''dedesubturi''..bafta...
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani du te linistit in bg nu vei avea probleme , era bine daca aveai ultimul set de nr rosii , ca o sa vada stampila data si semnatura de pe carte care au fost sterse si o sa stie ca au fost de la nr rosii , dar sa sti ca nu esti singurul in situatia asta , cauta pe cineva serios care se ocupa de inmatriculari si o sa ti inmatriculeze masina fara probleme !!! nu ai de ce sa ti faci griji in privinta asta !!! mai grav este ca circuli cu nr de italia dupa ce masina a avut nr rosii!!!
0 voturi
A raspuns ionutzmi (1,010 puncte) acum 11 ani tio pot inscrie BG cu 450euro / 0763646797
normal ar fi trebuit predate tablele si autorizatia de rosii dar se rezolva