4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Am o masina inmatriculata pe B...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Am o masina inmatriculata pe Bulgaria si de curand mi`a fost retinut talonul. Aveti idee cum il pot recupera?

Este vorba despre un Renault Clio mk1 din '93. Talonul a fost trimis in Bulgaria si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa`l pot recupera. Orice informatie este binevenita. Multumesc anticipat!
A intrebat cristinvc (230 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns sergiu_88 (7,680 puncte) acum 11 ani pe ce motiv ti sa retinut talonul? eu stiam ca dupa 15 zile ti-l trimite in bulgaria...si defapt daca remediezi problema pentru care ti la retinut in astea 15 zile ti-l da inapoi
0 voturi
A raspuns cristinvc (230 puncte) acum 11 ani Motivul a fost toba finala fisurata. Au trecut acele 15 zile. Acum problema este remediata,numai ca nu stiu exact ce pasi trebuie sa urmez ca sa il recuperez. Multumesc!
+3 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani trebuie sa mergi la un rar din bulgaria sa constate ca problema s-a rezolvat si apoi mergi la politie sa il ridici.asta daca ai imputernicire de la bulgar sau mergi cu el daca il cunosti, dc masina este pe firma iti trebuie imputernicire
+1 vot
A raspuns zagato (1,230 puncte) acum 11 ani Eu sunt in aceeasi oala cu tine (doar ca eu am dat in judecata politia romana pentru abuz); Ai mai multe variante::
-Faci un fals si scapi de ea (Varianta neortodoxa; nu recomand)
-Daca vrei sa tii masina neaparat, vorbeste cu baietii care se ocupa de inmatriculari si ti-l aduc ei(La inceput te vor refuza majoritatea pe motiv ca trebuie sa fii proprietar, ca trebuie sa ai procura pe numele tau, dar sunt si persoane vechi in bransa cu pile solide care te vor ajuta; Bine inteles ca te va costa ceva mai mult)
-Daca ai copie dupa talon platesti bine un notar si ti-o legalizeaza (circuli cu o copie legalizata; Doar ca aici e cu dus intors, esti legal si nu prea)
-Vinzi masina asa cum este (Dar vei obtine un pret mic)

Atentie: sunt sanse foarte mari ca un act trimis din romania sa nu mai ajunga la autoritatea eminenta. Se pierde pe drum (Am patit aceasta faza cu o masina inscrisa in olanda)
+1 vot
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani SALUT :

in momentul cand politia romana iti retine talonul  , sunt obligati ca in termen de 15 zile sa til inapoieze daca remediezi problema !

dupe 15 zile se trimite ambasadei BULGARE din Romania ..care acestia in vor tine in jurul a 60 de zile (2 luni) dupe care va fi trimis in Bulgaria la autotiratile EMITENTE ...

deci ...SPOR LA DEZMEMBRAT MASINA pentru ca de recuperat numai ai CUM ...daca nu ti-ai dat interesul pana acuma !!!
0 voturi
A raspuns Mihai_Loredana (620 puncte) acum 8 ani Un cont de facebook actualizat saptamanal:


https://www.facebook.com/asiguraribulgariaconstantabacauiasisuceava/
www.facebook.com/asiguraribulgariaconstantabacauiasisuceava

Big Like