4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > as dori sa stiu daca pot sa in...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

As dori sa stiu daca pot sa inmatriculez o remorca construita artizanal si care sunt conditiile ce trebuie indeplinite ?

A intrebat costelika (170 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Se poate inmatricula o remorca "home-made". Dar RAR-ul o va supune la teste riguroase, asa ca strange bine suruburile! Daca va fi construita sa aibe o masa totala peste 750kg, va trebui obligatoriu instalat un sistem de franare. Trebuie avut grija de instalatia electrica (semnalizare, pozitie si stop). Lumina alba de marsalier este optionala. Bafta!
0 voturi
A raspuns costelika (170 puncte) acum 11 ani inca o i ntrebare am gasit o remorca inmatriculata ro marca timis 500kg dar ma confrunt cu o problema nu gasesc seriile pe sasiu daca stiti unde le are pozitionate k a fost vopsita de multe ori la pensula si nu se mai vede dar daca as stii unde sa caut precis ar fi mai usor multumesc mult

Comentarii:

A comentat Andreea30 (13,070 puncte) acum 11 ani Pe protap ar trebui sa fie.
0 voturi
A raspuns octavianfofirca (180 puncte) acum 7 ani Normal seria la remora ar trebui sa fie in dreapta protapului pe margina la platforma asa e l mn si mai exista o serie pe capatul protapului unde vine prins in carlugul de remorcare bafta si sper k am fost de ajutor.
0 voturi
A raspuns octavianfofirca (180 puncte) acum 7 ani Salut baieti,as vrea sa stiu si eu unde pit omologa carligul de remorcare si ce mi trebuie la el mentionez k l am achizitionat second hand fara factura sau alte acte si l am montat singur astept un raspuns va multumesc