4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Atestat inspector ITP?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Atestat inspector ITP?

Dupa cum am scris mai sus,sunt interesat de un atestat de inspector ITP.A facut cineva recent cursul?ce suma trebuie achitata (principala problema pentru asta :D)?

Pe rarom nu gasesc,la numarul de telefon de la sediul central e constat ton de fax...

 

Multumesc
A intrebat Flippy20 (910 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Daca te trimite firma nu te costa nimic.Daca il faci tu in particular e in jur de 300-400 de lei...nu mai stiu exact.Dureaza o saptamana,dar trebuie sa depui o cerere la ei si te anunta ei cand sa te duci la cursuri.Dar vezi ca mai sunt ceva conditii,gen studiu,permis,vechime in unitate agreata RAR.Daca vrei mai multe info. intreaba-ma.Stima.

Comentarii:

A comentat Flippy20 (910 puncte) acum 11 ani vechime nu stiam ca trebuie ...de studii nu e problema,de permis nici vechimea lui ...am terminat politehnica,sunt la master tot aici in bucuresti,permis am de 5 ani si ...cunostinte in domeniu auto destule...si caut de munca :D...
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani probabil ca esti un candidat foarte bun pt rar! bafta multa la examinari!
ps: suna la info si iti spun acolo.
A comentat Flippy20 (910 puncte) acum 11 ani Multumesc mult :) sper sa reusesc ceva :)
O zi buna
A comentat Alexandru79 (100 puncte) acum 7 ani Salut, vreau sa stiu daca Facultatea de Constructii Masini si Management Industrial , specializarea Inginerie Industriala , pot face acest atestat de inspector ITP ?

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns florin1626 (140 puncte) acum 11 ani salutare! am si eu o intrebare: trebuie sa ai o anumita facultate pentru inspector ITP sau pur si simplu o facultate tehnica de la politehnica, gen electrotehnica, automatizari?

Comentarii:

A comentat Flippy20 (910 puncte) acum 11 ani Raspunsul e simplu:am fost personal la RAR la grivita si ca raspuns am primit :taxa aproximativ 300 de lei (200 si ceva parca),dar: facultate absolvita:Politehnica,Transporturi-AR + apoi ceva cursuri pe la ei si un test , din cursul pt inspector ITP(in cazul in care nu ai nici o experienta in domeniu) care dureaza aproximativ o saptamana sau :daca ai minim un an experienta intr-un service auto autorizat si o facultate din cadrul Politehnicii poti face un curs de 2 zile daca nu ma insel,dai un test(legat de mecanica si probabil ceva inginerie electrica auto ) ,iei testul,urmeaza cursul inspector ITP.

Sper ca te-am lamurit :) o zi buna