4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Cum inmatriculez masina ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum inmatriculez masina ?

Salut,am o mare problema ce tine de cateva luni.

Am cumparat o masina inmatriculata in romania.Am facut act de vanzare -cumparare ,vanzatorul mi-a oferit toate actele masinii (certificat de inmatriculare,fisa inmatriculare,C.I.V,fiscal) dar pana sa reusesc sa inmatriculez masina am reusit performanta de a pierde certificatul de inmatriculare.Problema este ca propietarul este plecat din tara de ceva timp si nu mai pot sa iau legatura cu el si nu am cum sa sa cer un duplicat al certificatului de inmatriculare .Stiti o solutie sa pot inmatricula masina ? Tin sa mentionez ca am fost la politie si ma trimite de la o sectie la alta .
A intrebat abzz (130 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani daca aveai identificarea facuta puteai sa o inscrii si fara certificat ...alta varianta nu prea vad sa fie da anunturi in ziar la tv locale daca aveti pe stalpi  baga acolo ca oferi recompensa si poate care l-a gasit ti-l da....ca nu are ce sa faca cu el....alta varianta nu ai sa inscrii masina ...doar cu o pila prea puternica ...:)
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Dute la cei de la inmatriculari si poate te indruma ei cumva.... cu sau fara ``lovele``.

Salut
!
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani dai o declaratie la notar pe propria raspundere ca ai pierdut  certificatul si o vei atasa acolo unde il cerea !!! bafta!!!