4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > cum pot imatricula o masina da...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum pot imatricula o masina daca nu am contractu de vanzare de la ultimu proprietar dupa carte?si nici fiscalu din 2008?

A intrebat cypryk (340 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani poi u cnd ai luato nu ai facut nici un act nimik?actele le ai la masina toate?

Comentarii:

A comentat cypryk (340 puncte) acum 11 ani am toate actele dsar nu am un contract din 2008 de la ultimu proprietar dupa carte si un alt proprietar
0 voturi
A raspuns Seto (260 puncte) acum 11 ani aceeasi problema o am si eu :) nu stiu ce sa fac ca nu am contract vanzare cumparare am doar talon,cartea mare si asigurarea
0 voturi
A raspuns ionutzmi (1,010 puncte) acum 11 ani faci contract cu ultimu propietar din carte si talon
si trimiti prin curier p  adresa lui sil rogi sa te contacteze ...
0 voturi
A raspuns Seto (260 puncte) acum 11 ani nu pot face treaba asta pentru ca proprietarul s-a mutat in germania :) as vrea alta metoada daca se poate.....dau exemplu daca proprietarul a decedat?

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani cea mai grava varianta..roaga-te sa nu dai de acest caz!
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani normal nu poti face nimic,ai doua sanse dar nu iti garantez ca ai prea multe sanse una ar fi sa iei legatura cu un avocat sa te indrume ce sa faci si sa dai in judecata fostu proprietar pe motiv de abuz de incredere si sa obti o hotarare prin care sa poti inscrie masina,iar a doua ar fi sa te duci la primarie la el si sa faci o interventie la primar sau la cineva care are o functie mai buna sa te ajute sa iti dea fiscal,bineinteles ca iti va trebui pentru asta un c-v asta e usor de facut iti trebuie decat datele lui si te duci la un birou de acte si le face.
0 voturi
A raspuns kathalin (190 puncte) acum 11 ani Contractul de vanzare cumparare il faci oriunde, fara proprietar, nu e obligatoriu sa fie prezent.
Problema este certificatul fiscal!Ori gasesti pe cineva care sa iti dea un certificat fiscal fictiv, datat cu maxim 30 de zile inainte.
0 voturi
A raspuns lucian stefan (3,030 puncte) acum 11 ani va aduc aminte ca ,confectionez si montez instalatii HHO pentru orice model de autoturism cu scadere de consum de combustibil de 20-25%,mai multa putere,un motor mai curat si implicit noxe mult mai bune
vizitati site-ul www.masini-cu-apa.ro
in functie de raspunsul RAR-ului e posibil ca omologarea acestor masini sa faca masina hibrid