4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > cum se scot nr rosii?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum se scot nr rosii?

salut!am o masina adusa din slovenia pe nume de roman si a avut nr rosii in momentul in care am cumparat-o,iar acum cateva zile au expirat!!ce fac ca sa scot alt set de nr rosii??unde trebuie sa ma duc si cat ma costa??si ce  acte imi trebuiesc?Multumesc!
A intrebat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 10 ani a sectorul 2, Bucuresti a trebuit platit taxa pentru numere (13ron la posta + 16 ron la cec = taxa autorizatie de circulatie provizorie). Apoi m-am dus la Pipera la circulatie, cu copie dupa factura, rca, buletin si copii dupa chitantele care dovedeau plata taxelor de mai sus) + 40 ron la ghiseu la politie pt numerele rosii (in Buc se dau pe loc).

Comentarii:

A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani asta am facut in felul urmator:am platit la CEC 13 lei,m-am dus la primarie si am platit 9 lei,le-am facut copii, c-v ,am facut asigurare pe 1 luna,si inco o cerere autorizare provizorii,le-am facut copii toate bune,si m-am dus la ghiseu unde era un "politai"cat un camion,s-a uitat la acte si cand a ajuns la certificatul de imatriculare,masina este adusa din slovenia,a spus ca nu imi da nr rosii ca nu stie ce scrie pe certificat cu toate ca proprietarul este roman!!si mi-a spus sa-i traduc acel certificat!aceasta linba"slovena "nu gasesti asa repede traducator,si am gasit pe cineva care mi-a cerut 2 milioane ca sa-l traduca!masina a mai avut nr rosii o data cand am luat-o de la proprietar.lui cum a putus sa-i dea cei de la mures fara sa traduca certificatul si mie astia de la ialomita nu poate???este normal sa traduc actele cand iau nr rosii??el ma intreba daca mai am o carte sau asta este singura!!?eu atat am la masina doar asta nu mai am nici o carte??acum ar fi tare sa traduc si certificatul si sa nu vrea sa-mi dea nr rosii!!
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani

editat de LiquidTW acum 10 ani

13 lei la CEC - precizezi taxa pentru nr. rosii, 8 lei la POSTA ROMANA - precizezi taxa pentru nr. rosii, 50 lei RCA precizezi taxa pentru nr. rosii, te duci la baieti si mai platesti 30-40 lei si ti le da pe loc.
PS: SA AI CARTEA masinii la tine normal.

Comentarii:

A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani la cec nu se plateste 37lei ci doar 13 lei iar la primarie nu la posta 9 lei!asigurarea 25lei pe 1 luna si placutele 45 lei!
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Mai intereseazate. La posta poti plati si este 8 lei. RCA este 50 lei pe nr. rosii !
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Faza cu cecul.... da am incurcat cu taxa de talon :D. este 13 lei la cec.
A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 10 ani ori la posta ori la primarie tot aia este!!euam platit la primarie 9lei!si rca este 25 de lei la mn am permisul din 97 si am 44 de ani si este mai ieftina!!
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Te inteleg, insa tu te-ai exprimat in sensul ca la primarie NU la posta. :)
O zi faina sa ai