4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > daca am act de v-c tras la imp...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Daca am act de v-c tras la imprimanta, are vre-o valoare?

Daca am act de vanzare-cumparare pentru o masina folosita tras la imprimanta, necompletat, si il completez la fata locului cu cel de la care cumpar masina este valabil sau nu?sau ce trebuie sa fac? Vreau sa fac schimb cu cineva, masina mea este de anglia iar a lui este de germania!si nu avem unde sa ne ducem sa facem un act de v-c,si am gasit eu model de acel act, l-am tras la imprimanta si cand voi vace schimb cu el doar il completam!!!Multumesc de raspuns!
A intrebat dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Cand faci un contract v-c, si daca il scrii de mana are valoare *Se face deobicei cand dai banii, si trebuie sa pleci cu masina in ziua respectiva*. Sa fie scris in el numele si cnp-urile voastre, vehiculele care intra la schimb, cu tot cu seriile de sasiu, data si semnaturile voastre. Eventual, poate aparea si a treia semnatura, a unui martor (nu este obligatoriu).
+1 vot
A raspuns Andreea30 (13,070 puncte) acum 11 ani Este valabil. In el se mai adauga (in plus fata de ce a spus colegul), daca masinile au asigurare si itp valabile. Ma rog, in cazul de fata MOT si nush cum ii spune in Germania.

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani TUV germania
A comentat Andreea30 (13,070 puncte) acum 11 ani Multumesc pentru completare!
A comentat AG-97-GDF (2,240 puncte) acum 11 ani Kaufvertrag (la actul de vanzare-cumparare)
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani sustin tot ce au spus colegii , doar ca adaug o precizare , in cazul in care nu il primeste la vrun ghiseu in baza lui poti face altul la acte auto si semnezi tot tu sau altcineva in dreptul vanzatorului ! bafta