Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Numere provizorii?

salut,

as vrea sa stiu si eu daca in cazul in care acum 3 ani cand am adus masina din germania am scos numere rosii dupa care am inmatriculat-o pe bulgaria pana in prezent ... acum pot scoate din nou numere rosii?
A intrebat zhcostin (560 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns Y461NZT (1,650 puncte) acum 11 ani SALUT poti scoate fara nici o problema deoarece este alt certificat de inmatriculare.

Comentarii:

A comentat zhcostin (560 puncte) acum 11 ani A-ti scos Dvs? eu am fost sa scot si mi s-a spus ca masina a beneficiat de nr rosii in 2009 si nu se mai pot scoate acum chiar daca  a fost inmatriculata.
–1 vot
A raspuns Y461NZT (1,650 puncte) acum 11 ani Nu am scos eu ci o cunostinta a avut masina inm. in GB a scos numere rosii si a inm. in BG si dupa ce au expirat numerele de BG iar a scos numere rosii de aceea am spus ca se poate.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Se poate !.
Eu am scos snr. rosii in RO, expirandu-mi RCA, masina GB, masina a fost dusa inapoi in GB pe slep, acolo circuland din nou cu nr. de GB deoarece i-a prelungit RCA + ITP, a venit inapoi cu ea in tara, mi-a dato din nou, am mai scos 2 randuri nr. rosii, iar acum o am inmatriculata RO !!! Asta tinand timp de 1 AN diferenta intre nr. rosii.

Salut
!

Comentarii:

A comentat zhcostin (560 puncte) acum 11 ani deci se pot scoate cate 3 randuri de nr rosii pe an? adica daca am scos nr rosii anul asta dupa merg si imi inmatriculez masina in bg si dupa un an pot scoate iar 3 randuri de nr rosii?
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani se poate fara probleme!!! la un bmw de bg am scos eu nr rosii dupa ce mai avusese 3 seturi scoase pana sa o bage pe bg !