Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Numere rosii?!

Buna, daca mi-au expirat numerele rosii si pt inmatriculare m-au programat abia la sfarsitul lunii, se poate sa mi se acorde o dovada de prelungire a numerelor, avand in vedere ca nu este vina mea ca am fost programata cu mult dupa expirarea numerelor? Ideea este ca eu depind de masina in acest moment pt ca doar asa pot ajunge la servici.
A intrebat Diana1992 (160 puncte) acum 6 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 6 ani Pe cine intereseaza ca nu poti tu sa ajungi la servici? fi serios...
ai numere rosii valabile, circuli, nu ai numere valabile nu circuli pe strada, e infractiune, iti face dosar penal conform legii.
E ca si cum ai merge fara numere. Drumul pana la RAR trebuie facut pe platforma, daca mergi cu ea asa si te prinde, risti ce spuneam mai sus.
0 voturi
A raspuns Diana1992 (160 puncte) acum 6 ani Mulțumesc pt răspuns. Rar-ul a fost făcut. Ideea era alta, dacă se poate elibera tot de la poliție o dovadă până la eliberarea numerelor definitive. O zi bună!
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 6 ani acum ai doua variante de numere rosii, sa iei o singura data pe 3 luni sau de 3 ori pe o luna. daca ai consumat aceste optiuni nu mai ai ce dovada sa iei.
P.S. acum am observat ca userul e de fata