4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Pot face act de vanzare-cumpar...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot face act de vanzare-cumparare cu cineva daca nu sunt eu proprietarul masinii(din talon)?

Pot face act de vanzare-cumparare cu cineva daca nu sunt eu proprietarul masinii(din talon)?Eu am act de vanzare-cumparare cu proprietarul din acte!!!Ce trebuie sa fac?Multumesc pt raspuns!
A intrebat dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani 1. sa o bagi la financiar
2.faci contract de v-c intre tine si urmatorul cumparator
3.ii dai:
-copie dupa contractul tau si fisa de inmatriculare in original(stampilata de financiarul proprietarului si de financiarul tau)
-contract intre tine si cumparator si fisa de inmatriculare, cu stampila de la financiarul tau-de scoatere din evindenta ta fiscala
-carte
-talon
-eventual rca daca ai si daca vrei
si sanatate!

ps: sper ca ai fiscal de la proprietar?! este simplu, practic sunt doua randuri de acte(unul intre proprietar si tine=contract+fisa inmatriculare cu stampile si unul intre tine si cumparator=contract+fisa)
bafta!

Comentarii:

A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani Eu cu proprietarul din acte an doar contract de v-c!Masina este de anglia, am la ea doar talonu!Unde trebuie sa fac toate actele alea?(la primarie?)Multumesc!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani pai in cazul asta nu prea se poate inmatricula masina, nu? deci daca o vinzi faci contract intre tine si cumparator si ii dai o copie si dupa contractul dintre proprietar si tine(asa esti acoperit pentru eventuale contraventii aparute dupa ce vinzi masina.
trebuie sa ai acest act de v-c cu cel care o cumpara de la tine sa faci dovada oricand ca nu mai esti proprietarul masinii, in cazul contraventiilor/infractiunilor savarsite cu aceasta masina.

ps: am crezut ca masina este inmatriculata deja(nu te chinui cu fisa fiscala decat daca noul proprietar vrea sa o inscrie pe romania, ceea ce nu poate ca nu ai toate actele)
A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani poi ce acte mai trebuiesc la masina?? Eu stiu ca in Anglia si in Franta, masinile au doar acel talon mare de 2pagini A4!(acte valabile mai am la ea Cartea verde si Test Mot!)
+1 vot
A raspuns pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani cel mai simplu faci un contract de vanzare cumparare intre cel de pe acte si cumparator,ai semnat si ceau.....nu te mai complici tu atat,pe cumparator nu il incalzeste cu nimik ce esti tu sau nu pe acte atata timp cat primeste cartea masinii si hartia de la primarie cum ca s-a scos masina de la impozit s nu fie mai vechi de 30 de zile parca
0 voturi
A raspuns dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani Bun!,am inteles dar eu nu am copie dp buletinul proprietarului!
Si actul dintre mine si cumparator unde il facem?(la notar sau la primatie?)Multumesc!

Comentarii:

A comentat pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani eu am facut contractul la o firma de tipografie.....tu trebuie in contract s il treci pe cel de pe acte si pe cumparator ...bagi o semnatura si gata
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani si uite asa te poti trezi cu un dosar penal pt fals si uz de fals!!!!!
ps: teoretic vorbind!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani contractele de v-c se fac la ghisee de acte auto.
nu se fac la primarie(decat fiscalul) si nici la notar(cel putin nu astea simple)
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani poti face actul fara nici o problema din nici un punct de vedere , ai cumparat masina si acum o vinzi , simplu , bafta!