4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Pot inscrie o masina pe numele...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot inscrie o masina pe numele unui minor?

A intrebat Mimo (130 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Da se poate fara nici o problema,doar la inmatriculari va trebui ca parintii sa ii dea in scris ca ii permite sa aiba masina pe numele lui,sau se accepta si prezenta ambilor parinti la ghiseu si numai trebuie declaratie.
+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani matei5 ai facut tu treaba asta de esti asa sigur???? eu anul trecut cand am avut 17 ani nu mi-au dat voie(in targoviste)

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Pai acum un an facut treaba asta si stiu ca si acum un prieten acum 2-3 luni a fost sa isi inscrie masina si nu avea 18 ani si de asta stiu.
+4 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 11 ani cum pi2da masii faci cu asigurarea ?

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Merge si cu asigurarea,va fi destul de scumpa dar iti face si asigurare nu e problema stiu sigur ca am fost cu cineva care si-a inscris masina asa.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani rca-ul asigura masina, nu proprietarul,
ps: a se citi printre randuri nu am chef de explicatii de gen: rca este pt masina lovita etc.......
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani de mers merge are un prieten o super nova care are 17 ani si e inmatriculata pe numele lui
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani nush dak merge nu am auzit la cineva minor sa aiba masina inscrisa
+1 vot
A raspuns Claudiu318 (1,770 puncte) acum 11 ani nu mai vb aiurea doar sa va aflati in treaba.k sa faci o asigurare trebuie sa detii permis de conducere,asa ca minorii nu pot sa faca asig pe numele lor la vreo masina poate doar la scutere.

Comentarii:

A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani sincer tu vb aiurea,si o spui cu o tarie de te mai cred si altii,vrei sa iti fac poza la un prieten al meu la buletin si carte care are 17 ani si are masina pe numele lui? daca ai avea cunostinte minime de drept ai sti ca orice minor dupa 14 sau 16 ani parca are capacitate juridica dar restransa adica poate avea lucruri pe numele lui cu acurdoul parintilor.masina e un "lucru" nu e neaparat ca daca ai masina sa mergi cu ea , dupa mintea multora.sincer nu mai da basini pe gura,macar puteai sa cauti pe google daca exista un singur articol care spune ca persoanele sub 18 ani nu pot avea o masina pe numele lor. e logic ca nu iti face nimeni asigurare pt ca la fel de logic e ca nu poti sa mergi cu masina daca ai 18 ani,si la fel de logic e si ca nu ar trebui sa mergi cu masina pe numele altcuiva.da la roman e obligatoru ca daca ai masina tre sa circuli cu ea incepand de a 2 zi si sa o ti pe numele la vechiu proprietar sa faci asigurarea pe numele lui ca e mai ieftin.
+1 vot
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani De ce sa inscrii o masina pe numele unui minor ?