4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Pot sa mai scot numere rosii ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot sa mai scot numere rosii ?

Salutare,

Masina provenita din Germania, s-au scos doar un rand de numere rosii de fostul propietar pe 05.06.2014 iar pe 20.11.2014 am achizitionat-o eu.

Am actele, brifu mare, brifu mic, numerele de Germania, contract de vanzare-cumparare intre German->Roman si intre Roman->Eu.

Pot sa scot cele 2 randuri de numere rosii ? Imi trebuie ceva de la Roman, fiscal ?

Daca a scos un rand de numere rosii si mi-a vandut-o mie trebuie sa-l oblig acum pe el s-o ia la fisc ca apoi s-o scoata si sa-mi de-a fiscal ? Sau pot sa scot la randul meu un rand de nr. rosii fara probleme?

Multumesc
A intrebat M0t0 (440 puncte) acum 9 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Poti sa le scoti tu pe cele 2 randuri , numai cand o inmatriculezi iti trebui fiscalul , trabui sa-i faci tu cartea , ii trimiti copie dupa carte si el iti da fiscal , la mine asa se procedeaza (bucuresti) fara carte nu imi da fiscal .
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Da,poti sa le scoti
0 voturi
A raspuns M0t0 (440 puncte) acum 9 ani

editat de M0t0 acum 9 ani

Multumesc de raspunsuri.
M-am lamurit ca pot scoate nr. rosii chiar daca s-a scos un rand de fostul proprietar, fara fiscal.
Dar daca vreau s-o iau la fisc, cum sa-i cer fiscalul daca el nu a luat masina la fisc ci foar a scos un rand de nr. rosii?
Daca el a scos doar o un rand de nr. rosii si scot si eu pe urmatoarele 2, pot s-o bag la fisc sau imi mai trebuie ceva de la fostul proprietar ? Tinem cont ca fostul avea tot aceleasi acte de Germania si ca a scos doar 1 rand de nr. rosii fara sa o bage la fisc.
Eu pot s-o bag la fisc?

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani dupa ce le scoti pe toate ( 2 seturi tu si el 1 ,adica 3 maxim) ii faci cartea de romania pana sa expire ii trimiti copie dupa carte si el iti da fiscal )
A comentat M0t0 (440 puncte) acum 9 ani Pana sa expire ce ?
Si cum sa-i cer fiscal daca el a scos un rand de numere rosii si nu a luat-o in evidenta ?
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Noi despre ce vorbim aici ....?  Numere sa nu iti expire sa nu o duci cu platforma la rar .... daca el a scos primul set trebui sa iti dea fiscal si punct . Daca vrei sa ma intelegi sau o inmatriculezi la bg .nui nici o problema
A comentat M0t0 (440 puncte) acum 9 ani Am inteles acum ce ai vrut sa zici cu expirarea cat si cum sta treaba cu numerele. Multumesc!