4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Probleme folii deja montate! ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme folii deja montate! ?

Am si eu o nelamurire in privinta foliilor. Am luat o masina deja inscrisa in RO cu folii montate. NU am nici o hartie despre folii. Foliile au fost puse in Germania. Proprietarul precedent care a adus masina in tara si a inmatriculato nu a avut probleme la RAR.  Daca ma opreste politistul si ma intreaba de folii eu nu am niciun document sa i arat. M-am gandit la urmatorul lucru si va rog daca a mai facut asa cineva sa dea reply: intentionez sa cumpar de pe net de la o firma numai documentele care sunt necesare(si desigur abtibildurile care trebuie puse pe geamuri). A mai facut cineva asta? Stiti vreo firma prezent pe net?  IN cartea masinii sau in talon trebuie sa fie trecut ca masina are folii montate??   Va multumesc.

A intrebat cricerom (2,040 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani in carte nu trebui ,trebui sa ai banuti in geamuri si o autorizatie ,vezi poate sunt din fabrica geamurile si nuti trebui nimic ,cred ca se cumpara si alea

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani actipildele pe care vrei sa le cumperi se lipesc pe geam inainte sa se puna folia !!! tu nu le poti monta !!! o sa ai acte pt folie si actipildele nu o sa le poti pune pe geam ca ti am mai spus se pun inainte sa se puna folia !!! orice politist poate sa ti faca probleme !!!