4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Salut .. stie cineva cine poat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut .. stie cineva cine poate verifica valabilitatea la Acte ( I.T.P , asigurare..etc) ?

Cine poate verifica valabilitatea actelor pentru o masina inmatriculata in austria , R.A.R , politia rutiera ..etc oricum nu stiu sa citeasca limba ce scrie   ?
A intrebat uzzi_danyel (1,030 puncte) acum 10 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani cifrele stiu si ei sa le citeasca sa vada daca sunt valabile si vin-ul masinii sa vada daca e furata
0 voturi
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 10 ani itp-ul la o masina inmatriculata in austria este valabil 1 an. toate masiniile au un sticker pe parbriz in coltul stanga sus, cum te uiti la masina pe care scrie luna si anul pana cand este valabil itp-ul. asigurarea are o serie care este scrisa in talon, iar cand esti oprit de politie prin acea serie esti verificat(nimeni nu umbla cu asigurarea dupa el,adica foaia propiu zisa).

Comentarii:

A comentat Synck (4,050 puncte) acum 10 ani vorbesc in cazul in care masina circula in austria. daca iesi cu ea in afara austriei trebuie sa ai si acea foaie verde la tine.
0 voturi
A raspuns uzzi_danyel (1,030 puncte) acum 10 ani Pe romania Circul cu ea .. din colt pe parbriz e cam decojit nu prea se mai intelege pe el  .. am fost oprit de politia rutiera iam dat actele si sa uitat in ele si mi lea dat inapoi  doar atat nu a verificat nimic .. si de citit nu prea cred ca intelege