Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Schimbare butelie GPL dupa 10 ani si mersul la RAR. Imi face inspectie generala?

Buna ziua. De curand am fost in service sa repar cateva chestii la masina si mi-a zis unu de acolo ca mi-a expirat ITP de 2-3 luni. Ma duc sa fac ITP si ala de acolo imi zice ca mi-a expirat butelia si ca ii e frica sa-mi faca si ca sa schimb butelia si ca trebuie sa merg cu ea si toate hartiile la RAR.

Acum eu ce vreau sa va intreb... inspectia or sa o faca doar la butelie sau la toata masina ? Are ceva daca mi-a expirat ITP ? Trebuie sa fac programare normala ca sa intru in RAR pentru butelie ?

Eu sper doar sa nu ma frece pentru toata masina ci doar pentru butelia nou montata.
A intrebat kuddo (170 puncte) acum 6 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 6 ani Din moment ce nu ai ITPul efectuat, o sa-ti treaca toata masina prin RAR, dar poti vorbi cu vreunul de acolo, ii dai de o ``ciorbica`` si sa-ti omologheze doar noua butelie.
0 voturi
A raspuns kuddo (170 puncte) acum 6 ani Pai de ce ? Trebuie doar sa constate ca butelia este conform standardelor si ca se "pupa" cu valva. ITP-ul poate vreau sa-l fac in alta parte. Daca ma oprea politia sa-mi ia talonul atunci intelegeam sa merg la RAR....dar asa....

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 6 ani Ce-i drept. Cel mai bine intreaba-i pe aia de la RAR, caci o sa vada ca nu ai itpul.