4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Cat ma costa taxa de prima inm...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cat ma costa taxa de prima inmatriculare? Nu am incredere in calculatoarele de pe net?

Salut, as vrea sa cumpar o masina din germania si va trebui sa o inmatriculez, nu ma intereseza sa recuperez taxa si nu am incredere in calculatoarele de pe internet cand vine vorba de calculat taxa. Asa ca am decis sa va intreb pe voi, poate aveti vreo idee.

Ma intereseaza un VW Polo 1.4 benzina, modelu din 2000-2002 (euro 4) sau un VW Golf 3 1.6 benzina, euro 2 sa 3.

Pe net pt VW Polo imi iese taxa 416e iar pt VW Golf 3 euro 2 640e / euro 3 1469e

Am indoilei pt ca imi cere triplu pt o masina cu euro 3 fata de una cu euro 2 avand in vedere ca amandou au peste 15 ani vechime si sunt practici aceiasi masina.

Poate ca unii se intreaba de ce vreau golf 3? Bugetu meu ar fi de 1400e fara inmatriculare iar pt banii astea nu cred ca as putea gasi o masina mai buna in stare decenta care sa fie si usor de intretinut. (inafara de corsa care imi este antipatica)
A intrebat Mike220v (630 puncte) acum 9 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani la banii aia cauta o masina in RO .
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Cum a spus colegu la banii disponibili iti cumperi una inmatriculata RO,golf 3 este euro 2

Comentarii:

A comentat Mike220v (630 puncte) acum 9 ani Banuiesc ca la un total de vreo 2000 gasesc o masina deja inmatriculata dar poate omu si-a rucuperata taxa sau mai stiu eu, ideea ca una adusa din germania e in stare perfecta + istoric la ea pe cand una deja rulata pe drumurile patriei prin toate gropile ani de zile deja incepe sa faca probleme.

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns Ascendent (870 puncte) acum 9 ani Venind vorba de recuperat taxa ii ceri sa iti dea fiscal pe loc asa are o foaie pe care scrie ca taxa de mediu nu a fost recuperata,eu mi-am achizitionat un golf 3 recent a fost adus in romania in 2010 sa fiu sincer cu tine este in stare foarte buna avand in vedere ca e din 93 si a fost circulat 3 ani si ceva in romania,conteaza si omu ala cum a umblat cu ea ca daca nu intri ca distrusu in orice crater cu viteza masina te tine chiar daca sunt drumurile praf,insa eu iti zic asa.. mai bine ti-ai lua un polo in 4 usi ..e mai nou si daca il gasesti la pret bun de ce nu ..parerea mea ..eu tot polo mi-as fi luat dar nam avut suficienti $$$$,pe scurt ii ceri dovada ca taxa nu a fost recuperata si gata nu mai ai probleme

Comentarii:

A comentat Mike220v (630 puncte) acum 9 ani Si mie imi place polo dar am o slabiciune pt golf, care mi se pare si mai incapator (eu am 185 inaltime). Acum la care din astea doua am noroc, aia va fi.
Cat despre masinile sh din romania... nimeni cand o vinde nu iti zice daca are probleme, m-am mai ars cu un golf 3 1.4

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns brigadieul (3,060 puncte) acum 9 ani La Golf 4 taxa e 1700 lei(uro 4) din 2002

Comentarii:

A comentat Mike220v (630 puncte) acum 9 ani Multumesc de raspuns, din pacate nu am un buget destul de mare ca sa iau un golf 4 in stare buna... iar diferenta e destul de mare la vechime si euro ca sa imi fac vreo idee. Pana la urma cred ca o sa risc si sa sper ca taxa e ca pe net, 600e