4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > ce costuri am pentur a aduce i...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce costuri am pentur a aduce in tara, o masina noua, proprietate personala, euro 3?

Buna ziua,

Locuiesc in strainatate, in Azerbaijan. Dorim sa achizitionam un Hyndai Santa Fe, full option, diesel 2.2. Avand statutul de diplomat, nu platim TVA si nici vama. Urmeaza sa mai locuim aici inca 2 ani. Vrem sa stim, daca la intoarcerea in tara, mai trebuie sa platim taxe, si cat sunt acestea, avand in vedere ca masina are norme Euro 3. In spatiu aici, sunt importate doar masini Euro 2 si 3.

Stim de la alti colegi diplomati europeni (nu romani), ca ei nu au mai platit nimic substatial, la intoarcerea in tara lor. Cu siguranta, in Romania sunt alte reguli si am dori sa aflam aceste taxe, pentur a stii care merita sa ne luam acasta masina.

Va multumesc.

Apreciez in mod deosebit, sfaturile si promptitudinea dumneavoastra.

Cu stima.
A intrebat Otilia09 (150 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani cu siguranta veti plati taxa de inmatriculare asta daca mai ramane valabila legea de acum.Normal ca in alte state nu se mai plateste nimic substantial dar noi traim in romania si asta ne ocupa tot timpu!
0 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani taxa de inmatriculare la momentul actual este aprox. 6.567 euro, peste 2 ani nimeni nu stie cat o sa fie sau daca o sa mai fie, restul taxelor nu sunt cine stie ce
–1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani asa e taxa de inmatriculare e destul de consistenta insa daca nu platiti vama normal ar fi sa nu platiti nici taxa de prima inmatriculare.

Comentarii:

A comentat Maniak22 (11,000 puncte) acum 11 ani In Romania platesti pentru orice!!!!!
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani veti plati taxa exorbitant de mare impozitul care si ala e mare+multe alte taxe pe care o sa le mai introduca politicieni nostri iubiti