Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum aflu daca a fost platita taxa ?

vreau sa cumpar un golf 3 din `94.Proprietarul nu stie daca sa platit taxa sau nu  care`i treaba cu actele etc.. Din cate se vede in poze masina ar avea numere de inmatriculare cu stelele uniuni europene adica a fost utranscrisa/inmatriculata ultima oara  dupa 2007.

Cum aflu daca masina a avut taxa platita , recuperata , nerecuperata sau daca trebuie sa platesc taxa in cazul in care vreau sa o trec pe numele meu.? Masina are numere de Timisoara si vreau sa o transcriu pe numele meu pe Calarasi.
A intrebat kowally (2,350 puncte) acum 4 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 4 ani te duci la anaf ,sau circa financiara de care apartie baiatu sau tu ,si vezi daca sa recuperat sau nu ,si eventual iti scoate chitanta ,in 2-3 zile iti da chitanta
+1 vot
A raspuns vladutzzu (6,700 puncte) acum 4 ani Salut! Vorbeste cu vanzatorul sa se duca la Anaf cu o copie dupa cartea masinii, copie dupa talon + o cerere pe care o completeaza acolo.
Tu nu poti afla neavand aceste acte.. Asta o poti face decat dupa ce cumperi masina. Asa ca singura solutie este ca adeverinta respectiva sa o scoata chiar vanzatorul.
Dureaza 5 zile lucratoare.
Numai bine!
0 voturi
A raspuns kowally (2,350 puncte) acum 4 ani am inteles .. deci o sa ii spun sa se duca cu o copie dupa talon si una de pe carte la anaf si sa intrebe daca masina lui are taxa platita, iar acolo o sa i se dea o cerere pe care o sa trebuiasca sa o completeze si la cateva zile afla daca are taxa platita...dar daca eu am actele lui eu pot sa aflu aici la mine in calarasi daca am taxa platita.?
0 voturi
A raspuns jegosu (140 puncte) acum 4 ani am si eu acum o astfel de problema..dar am fost la finante si mi-au zis ca nu au o baza de data a masinilor inmatriculate in 2007...asa ca am  umblat km intregi sa caut un al 2-ea fost proprietar,sa aduca dovada inmatricularii,dar dansul nu mai are nicio chitanta de atunci..din 2007...ce as putea face?