4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > cum aflu daca a fost platita t...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum aflu daca a fost platita taxa ?

vreau sa cumpar un golf 3 din `94.Proprietarul nu stie daca sa platit taxa sau nu  care`i treaba cu actele etc.. Din cate se vede in poze masina ar avea numere de inmatriculare cu stelele uniuni europene adica a fost utranscrisa/inmatriculata ultima oara  dupa 2007.

Cum aflu daca masina a avut taxa platita , recuperata , nerecuperata sau daca trebuie sa platesc taxa in cazul in care vreau sa o trec pe numele meu.? Masina are numere de Timisoara si vreau sa o transcriu pe numele meu pe Calarasi.
A intrebat kowally (2,350 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani te duci la anaf ,sau circa financiara de care apartie baiatu sau tu ,si vezi daca sa recuperat sau nu ,si eventual iti scoate chitanta ,in 2-3 zile iti da chitanta
+1 vot
A raspuns vladutzzu (6,700 puncte) acum 11 ani Salut! Vorbeste cu vanzatorul sa se duca la Anaf cu o copie dupa cartea masinii, copie dupa talon + o cerere pe care o completeaza acolo.
Tu nu poti afla neavand aceste acte.. Asta o poti face decat dupa ce cumperi masina. Asa ca singura solutie este ca adeverinta respectiva sa o scoata chiar vanzatorul.
Dureaza 5 zile lucratoare.
Numai bine!
0 voturi
A raspuns kowally (2,350 puncte) acum 11 ani am inteles .. deci o sa ii spun sa se duca cu o copie dupa talon si una de pe carte la anaf si sa intrebe daca masina lui are taxa platita, iar acolo o sa i se dea o cerere pe care o sa trebuiasca sa o completeze si la cateva zile afla daca are taxa platita...dar daca eu am actele lui eu pot sa aflu aici la mine in calarasi daca am taxa platita.?
0 voturi
A raspuns jegosu (140 puncte) acum 11 ani am si eu acum o astfel de problema..dar am fost la finante si mi-au zis ca nu au o baza de data a masinilor inmatriculate in 2007...asa ca am  umblat km intregi sa caut un al 2-ea fost proprietar,sa aduca dovada inmatricularii,dar dansul nu mai are nicio chitanta de atunci..din 2007...ce as putea face?