4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > daca masina a fost inmatricula...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Daca masina a fost inmatriculata in 2012 si are 2 prop mai platesc cv?

va salut colegii. dupa cum zice si intrebarea,daca masina pe care o detin acum a fost inmatriculata in 2012 prima data in ro si in noiembrie 2012 a fost vanduta si transcrisa pe numele celui de la care am luat-o eu mai platesc taxa aia? precizez ca nu stiu daca primul proprietar a actionat statul in judecata pentru a-si recupera banii pe taxa,cert e ca deja are 2 proprietari pe carte,eu urmand sa devin al 3-lea. Stima!
A intrebat florin0395 (640 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Cu taxa platita si nerecuperata, mai platesti doar actele premergatoare transcrierii masinii.

Comentarii:

A comentat florin0395 (640 puncte) acum 11 ani pai si daca primul proprietar a recuperat banii? tanand cont ca are 2 proprietari pe carte eu urmand sa devin al 3-lea,nu mai am nici o trb cu primu' si crd ca nu ar trebui sa mai platesc nimic pt ca a fost trancrisa deja. nu mai inteleg nimic..
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Pai, inainte de cumparare, ii ceri vanzatorului chitanta pe taxa de poluare si dovada de la ANAF ca n-a recuperat-o, daca nu le are ii spui "Serbus!" si cauti alta masina!
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani daca nu a fost taxa recuperata sau nu a fost inmatriculata prin ordin judecatoresc nu platesti  nimic !!!! ca sa poti afla asta poti cere proprietarului sa scoata adeverinta de o falfaie toti bijnitarii de 2 bani care dovedeste ca are taxa platita !!! si stai fara griji , bafta!

Comentarii:

A comentat florin0395 (640 puncte) acum 11 ani pai trb sta in felul urmator:eu am cumparat masina direct de la proprietar numai ca m-am inteles cu el sa circul cu masina pe numele lui pana expira asigurarea,urmand atunci sa facem actele. masina a fost inmatriculata in 2012 prima data in ro in br,a cumparat-o nenea de la care am luat-o eu si akm are nr de vn,dar nu e pe numele meu. eu ce ar trebui sa fac?sa ma duc la br sa vb cu primul proprietar sa il intreb daca a dat statu' in judecata sau a platit? nici asta de la care am luat-o nu stie.
A comentat italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani daca aveai nr lui de tel era bn ! nu trebuie sa te duci la braila cred ca merge si la tine la finante sa scoti aceea adeverinta ca doar e baza de date comuna !
A comentat florin0395 (640 puncte) acum 11 ani ma gandeam ca scap,dar se pare ca e cam nesigura trb. mersi colegii.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani poi sigur scapi !!!! sunt sanse mici ca masina sa aiva taxa recuperata !!! insa nu imposibil !!! daca e vb de cateva sute de euro nu ia mai recuperat !!!! tinand cont ca e inmatriculata si vanduta imediat , omu a inmatriculat masina special sa o vanda ! e inmatriculata in 2012 cand se stia ca daca taxa e recuperata nu conteaza ca masina e inmatriculata , deci nu a recuperat taxa ca risca sa ramana cu masina !!! iti spun in proportie de 99 % ca nu platesti taxa !!! bafta !!!