4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > De cate ori trebuie platit tim...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

De cate ori trebuie platit timbrul de mediu?

Salut, recend am achizitionat un vw adus din afara, fiind prima oara cand achizitionez o masina SH eu si tatal meu am decis sa punem masina pe numele meu(mentionez ca am 21 de ani), am facut tot demersul necesar, am pus-o la mine la impozit, platit toate taxele inclusiv timbrul de mediu(am adeverinta ca nu s-a recuperat taxa)! Fiind amandoi noi in acest lucru, am continuat pana la punctul de a o asigura, vazand ca asigurarea depaseste mult calculele noastre, am decis sa o pun pe numele tatalui meu( timbrul de mediu fiind achitat), am facut iar toate demersurile. Am ajuns pana in punctul de a cere numerele de la politie, iar un politist i-a spus tatalui meu ca trebuie iar sa plateasca timbrul de mediu, si sa ma duc eu sa ma judec cu statul ca sa recuperez taxa. Intrebarea mea: Trebuie sa platesc taxa de 2 ori si sa o recuperez pe prima, sau acel politist are un IQ sub 50? . Mentionez ca eu nu am scos nr permanente cat masina a fost trecuta la mine la impozit!
A intrebat BCLIMB (780 puncte) acum 10 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani Taxa se plateste doar odata...dute la alt ghiseu.

Comentarii:

A comentat BCLIMB (780 puncte) acum 10 ani Merci de raspuns!
+4 voturi
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 10 ani ce ti-a spus politistul ala mi se pare o aberatie!!! Personal am cumparat o masina in luna mai si nici eu nu stiam cum trebuie procedat. Daca masinii i s-a platit timbrul de mediu,si banii nu au fost restituiti,NU se mai plateste taxa de mediu de catre noul proprietar (plateste doar atunci cand vechiul proprietar a restituit taxa). Cel mai bine te duci la ANAF si ceri o hartie precum ca la autoturismul respectiv taxa este platita si NERECUPERATA,si in baza acelei hartii politia nu prea mai are ce sa comenteze.Sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu!!

Comentarii:

A comentat BCLIMB (780 puncte) acum 10 ani Merci de raspuns, faptul amuzant este ca eu am adeverinta anaf ca nu s-a recuperat taxa si acum se duce si tatal meu sa incerce sa scoata una pe numele lui(daca se poate).
–2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani O singura data se plateste

Comentarii:

A comentat BCLIMB (780 puncte) acum 10 ani Merci pentru raspuns!
–2 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Taxa se plateste o singura data
0 voturi
A raspuns BCLIMB (780 puncte) acum 10 ani Datorita birocratiei proaste romanesti a si functionarilor pe masura birocratiei, taxa trebuia platita inca odata! Acum trebuie sa recuperez prima taxa platita!
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Banuiesc ca ai adus-o anul acesta.
Deci clar NU se mai plateste.
Daca il mai vezi pe ``militzeanul`` ala, spune-i cateva de dOOOOlce.