4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Pot circula cu nr rosii iarna...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot circula cu nr rosii iarna asta daca inmatricularea o fac doar la vara?

Salut tuturor , v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta . Eu sunt in Spania si masina mea e in Romania cu nr de Spania dar radiata . Eu am concediu vara si iarna , in iarna asta as vrea sa pot circula cu ea . Daca ii scot nr rosii , in iarna asta dar o inmatriculez doar la vara (asta pt ca e f scumpa inmatricularea si inca nu dispun de suma aceasta ) , pot circula cu ea in concediul de iarna ? Dupa ce scot nr rosii ce trbuie sa mai fac ca sa pot circula timp de doua sapt ( ca doar atat am concediu ) ?
A intrebat 30101984 (1,180 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani poti scoate numere rosii de 3 ori a cate 30 zile fiecare data
practic 3luni poti scoate nr rosii.aceste dati(3) pot fi o data acum si alta data la anul si tot asa, nu se pot scoate toate odata. cate 30zile apoi daca vrei scotoi iarasi, in cazul tau se pare ca nu este nevoie.
bafta!

Comentarii:

A comentat WSY (430 puncte) acum 11 ani Se pot scoate numere rosii fara nici-o problema 90 de zile la rand,dar si separat cate 30,nu mai mult de 3 ori.
0 voturi
A raspuns 30101984 (1,180 puncte) acum 11 ani Mersi  mult  
Voi  scoate  o data acum  cand  merg acasa ca sa pot circula   doua sapt   atat cat am concediul ,     iar   a doua oara  la  vara    cand  o  voi  inmatricula .
Dupa  ce voi scoate  nr  rosii     va  trebui  sa-i  fac  inspectia  tehnica    si   asigurarea   ?        Sau  astea  le fac  la vara   cand o voi inmatricula ?
0 voturi
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani de ce nu incerci sa dai statul in judecata si pana la vara castigi procesul ca sa inmatriculezi masina fara sa platesti taxa, cand vii ii dai onorariul avocatului si ai terminat treaba ...
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Numerele rosii se pot lua de 3 ori. 1 pereche de numere au valabilitatea 30 zile. Si le poti lua cand vrei. In legatura cu ITP si RCA, le faci doar inainte de a inmatricula masina. La RAR ( unde faci itp-ul ) iti da un certificat de autenticitate care este valabil 60 zile. In aceste zile iti faci RCA, actele traduse, contract in original si copie, buletin in original si copie, carte in original si copie, dupa RCA duci doar copie si bineinteles placutele de Spania.

Salut
!

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani PS: Plus chitantele, una platita la CEC, una la primarie unde iti faci si fisa de inmatriculare, si 40 lei la ghiseu unde depui toate actele pentru numere la rand, 85 lei pentru numere preferentiale si bineinteles, in original si copie dovada de la finante cum ca ai platit taxa auto.

Salut
!