4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Problema CMR?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema CMR?

Salut.

Am cumparat o masina care a fost adusa pe platforma din Italia si cand am fost la ghiseul de inmatriculari auto mi-a cerut numerele masinii,i-am zis ca masina a fost adusa pe platforma si acum imi trebuie o declaratie de la cel care a adus masina.

Intrebarea mea este,trebuie neaparat platforma cu care a venit masina sau se poate la orice platforma care iese din tara?Si ce trebuie sa contina acest act CMR?Ce trebuie scris in el?

Multumesc
A intrebat onymen (1,820 puncte) acum 9 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 9 ani Cel care a adus masina pe platforma trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere ca a adus masina pe platforma unde specifica nr de inmatriculare al platformei urmand ca cei de la inmatriculari  sa verifice ulterior daca . Corespunde nr de inmatriculare cu platforma
0 voturi
A raspuns onymen (1,820 puncte) acum 9 ani Multumesc pentru raspuns.Ce vroiam sa mai intreb,trebuie cumva si o factura de la platforma?
0 voturi
A raspuns bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 9 ani Nu iti trebuie factura doar acea declaratie dar ai grija sa nu greseasca nr de inmatriculate

Comentarii:

A comentat onymen (1,820 puncte) acum 9 ani Bun,si daca cel de la care am luat masina nu a adus.o el pe platforma ci a luat.o de la cineva care le aduce pe platforma de afara cum trebuie sa procedez?
A comentat bmw_E36_318IS (3,490 puncte) acum 9 ani Ia legatura cu cel cu platforma
0 voturi
A raspuns onymen (1,820 puncte) acum 9 ani Si nu pot face un CMR din asta la mine in judet de la o platforma?ca sa nu mai ma duc de unde am luat-o

Comentarii:

A comentat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 9 ani CMR e un document de transport international. Document obligatoriu pentru transporturile de marfa intre tarile membre UE. Fara ala nu exista transportul.
http://www.profitromania.ro/uploads/files/1012/products/CMR%20simplu.jpg

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare