4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Schimbare proprietar auto?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Schimbare proprietar auto?

Am cumparat o masina(proprietarul a cumparat-o din germania, a inscris-o in 2008) a platit taxa nu a recuperat-o si i-a vandut-o unui amic de al lui, care el mai departe mi-a vandut-o mie.

Eu vreau sa o trec pe numele meu tot, numere etc.Am un anaf solocitat de "al doilea proprietar", este scos in data de 14.11.2013.Intrebarea este: cat este valabil? stiu ca nu se mai poate recupera taxa.. totusi.Am inteles ca in dosarul ce se depune la politie trebuie facuta dovada platii taxei auto(timbru de mediu, sau cum naiba se numeste)? Eu nu am asa ceva, dar am acel anaf care atesta ca nu s-a recuperat taxa auto.

Chestia este ca anaful este scos pe numele fostului proprietar(sa zicem intermediarul), eu cand fac dosarul, trebuie sa scot alt anaf pe numele meu din nou?Astept raspuns.multumesc.
A intrebat ViseZZZ (560 puncte) acum 10 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Derek (1,430 puncte) acum 10 ani Da, trebuie sa fie pe numele celui care face inmatricularea, faci cerere pt adeverinta noua de la anaf cum ca e platita si nerecuperata taxa.
0 voturi
A raspuns ViseZZZ (560 puncte) acum 10 ani chestia e ca apartin de Costesti(am domiciliul intr-un sat mai departat de Pitesti), dar stau in Pitesti, in total cate drmuri ar trebui sa fac si care ar fi pasii pentru mine?(cam urat ca nu am mutatie pe pitesti inca...ca se rezolva mai rapid)ms
+1 vot
A raspuns Derek (1,430 puncte) acum 10 ani Adeverinta se scoate de la anaful de care apartii, cel putin asa a fost in cazul meu, incearca sa cauti un nr de tel de la vreun anaf si sa intrebi daca poti si de altundeva sa scoti...

Drumuri ar fii doar 2...  1 sa te duci la anaf sa depui cererea...cu copii dupa buletin, civ, talon, contract v-c, si un timbru fiscal de 2 lei... le lasi si un nr de tel sa te sune cand au adeverinta... astepti 1-2 sapt. ... pe urma drumul 2 sa te duci sa o ridici.
0 voturi
A raspuns ViseZZZ (560 puncte) acum 10 ani si nu mai trebuie inca un drum sa o bag la primaria de care apartin? apoi depus dosarul la pitesti?sunt confuz...

Comentarii:

A comentat Derek (1,430 puncte) acum 10 ani Adeverinta e doar pt drpciv, unde depui dosarul.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani anafu il iei de la pitesti de la fisc,cunosc o situatie similara tot din costesti,si scoate-l pe numele tau ca sa nu mai ai probleme nu te costa decat timbrele fiscale cativa lei
0 voturi
A raspuns ViseZZZ (560 puncte) acum 10 ani am incercat sa il scot pt o alta masina si m-a trimis la costesti( ca cica de ei apartin)...de parca nu tot in arges eram.