4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Timbru verde?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Timbru verde?

Salut.

Baieti am si eu o intrebare ai mei au divortat si au avut impreunu un autoturism( cielo executive 2001) care acum i a ramas tatalui meu.Problema e ca el apare la fisc acum plateste impozitul da maicamea e trecuta in acte si a vrut sa le schimbe dar problema e ca nici politia nici nimeni nu ne spune exact daca se plateste sau nu taxa de timbru verde.Daca cineva s a mai confruntat cu asa ceva si ma poate ajuta sau sa imi spuna daca este vreo metoda sa scap de taxa asta de ... Mi se pare o prostie sa o plateasca din moment ce nu e ca si cand ar cumparao e data lui de catre tribunal.

Multumesc anticipat si la cat mai multi km fara incidente!

A intrebat razcs (780 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Gasiti o cale de impacare intre cele doua parti referitor la masina, daca se poate. In cazul de fata este cea mai "ieftina" varianta.
0 voturi
A raspuns razcs (780 puncte) acum 11 ani La ce te referi prin cale de impacare?Pana acum a mers asa dar problema e la amenzi sau accidente e aiurea de aceea vroia sa le schimbe pe numele lui.

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Am inteles. In acest caz, trebuie vorbit cu cineva care cunoaste legea foarte bine. Intreaba un avocat. Iti va spune ce se poate face.