4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > probleme trecere granita?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Probleme trecere granita?

Va salut baieti!Peste 3 zile as vrea sa plec impreuna cu familia pana in Ungaria,am parbrizul fisurat ar putea fi o problema la granita?NU am mai fost la unguri pana acum si nu stiu ce probleme ar putea aparea la granita si nu numai....Inca ceva,care e faza cu cartea verde sau ceva de genu,adica asigurarea masinii!Astept raspunsurile voastre va multumesc anticipat!!!
A intrebat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani de parbriz nu stiu ce sa iti spun dar despre cartea verde, este partea de sus din rca(este cea pe fond verde, de culoare verde si iti arata ca rca'ul este valabil in toate tarile care nu sunt taiate cu un "x", la unguri au toate firmele rca valabil), parte de jos(cea pe fond alb) este rca'ul in sine.
 la vama bagi si  tu faza cu mi-a sarit acum 20km o piatra de la un tir, poate merge, daca se leaga se treaba asta si spui sa ajungi la un servcie ca sa rezolvi problema.
bafta si srum bun!
+1 vot
A raspuns aleks_bc (1,770 puncte) acum 11 ani Eu am trecu de mai multe ori cu parbrizu fisurat ... si nu mi-a spus nimeni nimic la vama... pe mine ma luat doar la iesire din italia spre slovenia  cu parbrizu si mi-a dat o amenda de 80 de euro . acuma poate ungurii nu zic nimic.
0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani Mersi baietii...inca ceva,portbagaj deasupra de masina plin(voluminos)la venirea din Ungaria in Romania pot aparea probleme?Portbagaju este NEOMOLOGAT HAND MADE!!!by me:))

Comentarii:

A comentat aleks_bc (1,770 puncte) acum 11 ani Nu e nici o problema ... doar vezi sa le dai "partea lor" sa nu te ia la control si sa iti rascoleasca tot . Numai bine si drum bun .
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Depinde si cu ce masina te duci.Cu o rabla ai toate sansele sa le
atragi atentia ,si sa fie mai atenti la tine.

Comentarii:

A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani Ma incadrez la rabla,astra f caravan 1993!deci sa inteleg ca se ia de mine si cu portbagaj si cu parbrizu!
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani

editat de kenel acum 11 ani

de ce nu renunti la portbagajul de deasupra, mai ales ca ai caravan...?....
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani pt ca trebuie sa pun ceva si pe portbagaj,alte nelamuriri?/:)
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani de ce esti irascibil? asta ar fi prima intrebare, si inca una: vrei sa pui peste acel portbagaj inca ceva? ca asta inteleg din ce ai scris....
+1 vot
A raspuns sessioN (670 puncte) acum 11 ani O sa se lege, da! Daca le zici ca s-a spart pe drum ca ai palit cv. nu va fi nimic. Bafta!

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare