4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > Salut, am cumparat o masina di...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut, am cumparat o masina din olanda ai vreau sa stiu ce tara sa formez pe gps ca sa ajung in Romania! sau oras?

Salut, am cumparat o madina din olanda si vreau sa ajung in romania. Ce tara sa pun pe gps? Se pune direct romania? Sau germania? Si ce oras se pune? De unde se iau vinietele si cat ajunge una?
A intrebat Lucianmp (690 puncte) acum 9 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns crysty85 (1,030 puncte) acum 9 ani Prietene cauta cu tara germania si la oras frankfurt ca sa ajungi pe A3 si cand intri in germ pe A3 ti A3 pana la pasau si de acolo intri in austria si ti A2 spre vinea si de pe A2 ti spre budapesta si iainte de budapesta intri pe A0 centura budapestei si de acolo unde vrei sa ajungi in România. Vinietele le iei cand ajungi la granița cu austria si poti sa iei si pt ungaria din cate stiu. Cam asta ar fii cel mai usir .eu am venit de la frankfurt si am ajuns acasa pe acest traseu. Drumuri bune!

Comentarii:

A comentat Lucianmp (690 puncte) acum 9 ani Si eu cand ajung in franfurkt. Ce scriu pe gps ca sa ajung pe a3? Scuze dar nu prea stiu. Scriu a3? S-au imi arata indicatoare?
A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Ma frate tu vrei sa ajungi in Romania DA ? dai de unde este tu scrii ROMANIA SI PUNT . DACA NU STII MAI BINE NU PLECA LA DRUM !!!! , o sa vezi ca nu o sa ai nevoie de gps ca sunt destule indicatoare

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Team raspuns la intrebarea de mai sus care ai pus-o , cum spune baiatu iao pe Frankfurt