4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Bec bord audi A4 b5?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Bec bord audi A4 b5?

Salut am un audi b5 1.6 si acuma iarna cand pornesc masina nu o ia si imi palpaie un bec in bord si o i-a din a doua sau a treia cheie... becul acela o zis cineva ca ar fi de pa placute de frana ca trebuie schimbate ....le-am schimbat  am complectat si nivelul la lichidul de frana si tot aceeasi problema.Am pus o imagine cu becul si l-am pus intr-un chenar negru.A doua imagine am postato deoarece sa nu mai spuna lumea ca prima poza cu martorul acela este de la frana de mana.

Imagini atasate

A intrebat BN90PAU (6,370 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning

editat de BN90PAU acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani becul resp nu e de la frana de mana ? posibil sa nu fi lasat frana de mana pana la capat jos si sa faca atingere fix cat sa-ti palpaie sau sa stea aprins

Comentarii:

A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 12 ani nu este de la frana de mana ..becul de la frana de mana este in alta parte .

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Se verifica stare intrerupator frana mana.
Se verifica senzori placute frana (cablaj ).
Se verifica senzor nivel lichid frana.
Martorul nu are nici o relevanta la pornire,pentru care se cere o diagnoza ,iar pentru sfaturi aici specificata motorizarea.

Comentarii:

A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 12 ani da dar asta numa de acuma de cand sa facut mai frig face faza si numai daca o pornesc dimineata  ... daca o pornesc dupa amiaza nu face asa.
A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 12 ani Problema a fost de la nivelul de lichid de frana.

Alte raspunsuri: (6)

+2 voturi
A raspuns un-Q (6,700 puncte) acum 12 ani Salutare,
Sa fie oare de la bujii daca zici ca palpaie becul, Desi eu cred ca indica ceva legat de frana ( frana de mana sau senzorul)
Incearca sa te uiti in cartea tehnica a masinei daca o ai sa vezi ce zice despre aces indicator.

Have a good time

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Bujii in nici un caz,asa cum s-a scris mai sus e o problema a franei de mana.
+2 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Baiete, martorul acela iti apare cand frana de mana este trasa ! Si tu spui ca becul iti ramane aprins de cand a venit frigul ! Problema ta ii clara ! Frana de mana NU se trage pe timpul iernii deoarece din cauza umiditatii (zapada, apa, etc) cablul franei de mana respectiv si al placutelor pe discuri INGHEATA ! Cel mai probabil ca asta ti s`a intamplat si tie si de aceea este martorul acela in bord ! Bine-inteles ca din cate stiu eu, asta nu are nici o treaba cu pornitul masinii, masina porneste dar aproape sigur ca nu o poti misca de pe loc, sau o poti misca dar doar cu rotile spate blocate sau invartindu-se ff greu ..

Comentarii:

A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 12 ani Baiete acela nu este de la frana de mana am specificat si mai sus o sa revin cu o poza sa va arat unde este martorul de la frana de mana si eu iarna nici vara nu trag frana de mana cum ai spus tu pentru ca stiu si eu asta ca iarna nu se trage si alea alea.
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Bine baiete, cum zici tu ...
A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 12 ani Uite acuma am pus poza unde este martorul de la frana de mana.
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani @AR92KTA   Spune-i lu' nenea ala de la care ai invatat povestea cu iarna sa se intoarca la tractorul lui antebelic. Frana de mana se trage oricand e cazul.
Rog un moderator sa mai si citeasca ce-i pe aici si sa puna un semn de exclamare la sfaturile periculaoase.
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani @ workaholic_ro .. daca nu shti nu te baga. nu m`a invatat nici un nene "povestea aia" .. fa un experiment, du-te si spalati masina si las`o peste noapte cu frana de mana trasa si at mai pleaca cu ea, cu rotile deblocate ! Am destui prieteni carora li s`a intamplat chestia asta !
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Fac asta tot timpul de o gramada de ani si nu se blocheaza nimic.
Ramane valabila solicitarea cu moderatorul.
A comentat bobi91 (14,410 puncte) acum 11 ani pai la tine e normal sa ti se intample asta pt ca conduci o dacia din 1990
tu crezi ca nemti cand au facut masina aia nu s-au gandit la treaba asta
frana de mana nu se trage doar atunci cand ai fost si i-ai dat in gura la masina  si ai franaat puternic  pana s-au incins discurile atunci frana de mana nu se lasa pt ca ex riscul ca   lichidul de frana sa fiarba si astanu e bine nu?
+2 voturi
A raspuns bh08wiz (290 puncte) acum 12 ani nu e de la fran de mana dar tot ceva legat de sistemul de franare: senzori abs ; placute;  lichid frana;...punei un tester
+1 vot
A raspuns nutu88 (1,230 puncte) acum 12 ani din cate stiu eu becul indica***alte pericole*** sau ceva de genul
trebuie sa ii faci o diagnoza
–2 voturi
A raspuns looshian (2,120 puncte) acum 11 ani esti taun tata :)) ai tras vreodata frana de mana si ai urmarit sa vezi ce bec ti se aprinde? in poza 1 becul ala clipeste si beepuie de 3 ori cand nu mai ai lichid de frana. din acelasi borcan iti ia lichid si ambreiajul care e hidraulic si franele. si mai patesc si eu iarna sa ma avertizeze. iar in poza 2 se aprinde frana de mana sau de PARCARE(ca de la asta vine "P"-ul ala, de la Parking Break, nu de la altceva). si sa nu ma contrazici ca am acelasi model de masina si iti demonstrez. daca tie ti se aprinde altceva cand tragi frana de mana inseamna ca ai o problema electrica. apropos: ai spus ca pui poze sa ne arati ce ti se aprinde tie cand tragi frana de mana. arata-mi si mie becul ala din alta parte !!!

Comentarii:

A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 11 ani Bai fraiere 1 la mana intrebarea a fost solutionata de acum 9 luni...2 la mana citeste mai sus comentarile si vezi de ce am pus 2 poze una cu becul cu problema si una cu becul de la frana de mana pentru ca a mai fost unu ca si tine ce imi zicea ca martorul acela din prima poza este de la frana de mana...si am mai atasat o poza cu martorul de la frana de mana sa ii arat care este. Te bagi si tu ca ,,taunu'' in ......
0 voturi
A raspuns looshian (2,120 puncte) acum 11 ani o sa fac un filmulet special pentru tine cu toti pasii in detaliu ... ce se aprinde si cum ....

Comentarii:

A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 11 ani Am rezolvat problema ms scrie si mai sus.