4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Butelie de oxigen..

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Butelie de oxigen..

Salut!

Ma gandeam..oare merge pusa pe o masina o butelie de oxigen care sa aiba un furtun pana in admisie?sa functioneze ca si sistemele NOS..Cand ai nevoie intr-o depasire ceva apesi pe buton si...

Cred k benzina v-a arde mai bine, nu?Si va da si un plus de putere. Ar putea fi montat, ar fi fiabil??
A intrebat valik01 (12,740 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns algocalmin77 (760 puncte) acum 12 ani interesanta intrebare :-? ar functiona poate,dar undeva la 3...poate 4 secunde :)) si pentru alea 3-4 secunde,nu cred ca se merita.Si oricum ar necesita njte modificari mai intenste,nu doar pui furtunu' de la damigeana la bidon si gata,merge :))
–1 vot
A raspuns mortyx (10,580 puncte) acum 12 ani parerea mea ar fi ca benzina va arde mai bine, va arde si mai multa benzina, si acum depinde si de cat de mare este butelia...nu stiu exact daca merge, sau cum sta treba, dar s-ar putea sa mearga...
–1 vot
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani Depinde si cat aer bagi...ca daca e prea mult.....benzina de unde ii dai..din sticla??:))=))
–1 vot
A raspuns ValySK (2,250 puncte) acum 12 ani O idee ar fi sa schimbi traseul de la pompita de spalator de parbriz in carburator si sa pui benzina in loc de lichid de parbriz!am vazut asta la un prieten la o dacie!acum depinde si de masina.
+4 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani

editat de workaholic_ro acum 12 ani

O butelie de oxigen langa un agregat care foloseste lubrifianti e o BOMBA. Documentati-va inainte de a va da cu parerea si evitati glumele cand e vorba de lucruri periculoase. Se poate gasi un nepriceput care sa bricoleze si s-o pateasca. Daca ceva iese prost nu mai ramane nimic din masina.
Cuvinte cheie: google, ulei, butelie, oxigen, explozie.