4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > ce piese imi trebuie pt a mont...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Ce piese imi trebuie pt a monta un compresor pe motor 1.4 /1.6 16v?

A intrebat adytzzu (3,300 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

15 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani In primul rand  nu se merita.....Daca vrei sa faci aceasta modificare se poate dar e scump,mai bine iti cumperi alt motor.
+2 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani Ce masina?!?!Ce motor?!?!?
+3 voturi
A raspuns adytzzu (3,300 puncte) acum 12 ani un logan 1.6 16v si am vazut ca s-au obtinut rezultate frumoase dintrun 1.6 8v                                                                   http://www.youtube.com/watch?v=kGZ22oUoPGc&NR=1
+2 voturi
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani Treaba asta a costat o jumate de logan..:))=))
+3 voturi
A raspuns adytzzu (3,300 puncte) acum 12 ani chestia e ca nu am cerut parerea despre loganu din videoclipul atasat pe mine ma intereseaza piesele necasare banii ramane problema mea: mersi:)
+3 voturi
A raspuns answ3r (5,430 puncte) acum 12 ani incearca alte modifiacri.motorul ala nu rezista la cestii de genul acesta pentru ca nu a fost gandit.incerca evacuare marita, soft, filtru de aer sport si castigi 130hp.daca vrei 145-150 axe de la came sport si bineinteles un soft de la profesionisti.oricum masina cu 130hp si o greutate de 1000kg se va misca foarte bine.sa nu uiti de frane si de stabilitate.
+5 voturi
A raspuns adytzzu (3,300 puncte) acum 12 ani mersi de sugestie dar tot nu sa gasit nimeni sa imi raspunda la intrebare:P
–2 voturi
A raspuns answ3r (5,430 puncte) acum 12 ani nu ti-a raspuns nimeni pt ca nu a montat nimeni asa ceva. probabil ca ai nevoie de foarte bulte dar baza e constituita de un suport custom pt compresor modificata admisia si bineinteles compresorul. cu siguranta vei avea nevoie si de o curea de accesorii mai lunga si o echipa de oamenii preceputi.dac vrei sa faci ceva radical pune un VR6 cum mai exista unul si o sa ai ceva putere.cautal pe om si intreabal detalii.
+3 voturi
A raspuns adytzzu (3,300 puncte) acum 12 ani poate ai obs cate a modificat robert la al sau logan vr6 el e de profesie inginer din cate am auzit m-am gandit la varianta asta cu cv timp inainte sa aud de sgm dar m-am gandit si la un motor de 1.8 turbo de pe clio da probleme cu omoaogarea lui adk p langa faptu ca imi ia o gramada de bani piesele montaju si toate cele imi mai trebuie inca o caruta sa-l omologhez........asa unu motor de 1.6 16v pus pe solenza si modificat si asta e
+2 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Kiar nu este motorul de supraalimentat, mai ales cu kompresor.Acest motor este facut  ptr.un consum cat mai mic, cu alte cuvinte o masina de oras.Daca vrei sa ii mai dai cv caluti iai o axa sport,soft,etc.Cum se zicea si mai sus este scump si mai mult decat probabil nu vei fi multumit adica la cati bani treebuie sa bagi placerile nu stiu daca vor fi pe jumatate.Daca tot vrei supraalimentare incearca un turbo,dar in niciun caz kompresor,din cate stiu eu kompresorul se pune pe motoare care au ceva cai stock(ex.muscle car)nu pe motoare de  abia 100 cai putere,stiu poate acesta este visul tau sau iti doresti foarte mult,dar aceasta este realitatea,gandestete Kompresorul de la SLR ii ia din puterea motorul vreo 100 si cv de cai cam cat ai tu,bine tia nu iti va luat aat dar un sfert tot iti ia,asa ca fa asocierea.Bafta si ai grija ce vrei sa faci pana la urma!!!
+3 voturi
A raspuns adytzzu (3,300 puncte) acum 12 ani mersi de sfat si un turbo m-ar tenta cv nemaivazut mai exact:)
+2 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Cu mare placere;)
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Mai bine ia-ti alt motor si ai terminat. Chiar nu cred ca se merita.
Salut :)
–1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 12 ani vrei sa fiu sincer cu tine? ALT MOTOR! asta in cazul in care nu te-ai referit la compresor de clima. daca nu a fost conceput sa aibe compresor nu o sa tina. o sa fie ceva gen "mosul cu viagra"
0 voturi
A raspuns Kostagh (140 puncte) acum 12 ani Atentie! Motorul de 1,6/16V e mult mai mare decat cel de 1,6/8V. Am avut ambele masini. La Logan 1,6/16V NU CRED ca mai ai loc sa pui compresor. E mult mai inghesuit decat ala de 8V. Nu cumva sa crezi ca e vreo asemanare. Sunt motoare diferite. Nici macar filtrele de aer nu sunt la fel. Mare grija sa nu dai banii de pomana! Daca pui filtru de aer sport si mai aranjezi cipul scoti inca vreo 20-30 de cai si deja ai alta masina.