4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Chiptuning > ce stiti sau daca sunt buni fi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce stiti sau daca sunt buni firma master tuner .ro din buc ???

salut vreau sa pun un Uni chip pe mazda 6 mps 2.3 turbo 260 cp 4x4  la urmatoarea firma master tuner  din bucuresti ma costa 375 E  si o urc la 290 cp astept pareri va rog este pun unichip ?  firma este buna? etc ???
A intrebat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani in categoria Chiptuning
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani da mi un motiv sa mi caut alta firma ? dar unichip u ala e bun d cv ce stiti despre el ????
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Motivul reiese din linkurile de mai sus,dar daca vrei neaparat sa te duci la ei nu ai decat,sunt banii tai
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani da inteleg mersi frumos oricum .. dar o firma in bucuresti pentru o resoftare OK din punct de vedere pretz / calitate cunosti ??? astept recomandari sau la masina asta MPS cu ce ar trebui sa incep prima modificare??? tobe ? filtru ? blow off? sau chip tuning / resoftare?? eu la ultima variante m-am gandit    am nevoie de ajutor astept !!!
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani primul si primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa inveti sa conduci masina fara elementele de siguranta pe care le are si sa te obisnuiesti cu manevrabilitatea ei, intr-un cuvant sa faceti cunostinta mai bine. Al doilea lucru pe care EU l-as face ar fi sa-i imbunatatesc sistemul de franare (chestie care la unii ramane pe ultimul loc). cu resoftarea nu rezolvi mare lucru, eu as pune mai degraba un blow off pentru a nu solicita turbina degeaba, dar as mai pune si un turbotimer, dupa care i-as adauga un stand alone ecu (daca chiar as vrea sa ma joc tare cu masina).
Ceea ce este foarte important este cum asterni caii putere pe asfalt, si nu numarul de cai pe care ii are pe talon sau ii afiseaza la teste.

As spune NU la filtre totusi... asta in cazul in care nu iti permiti sa schimbi un filtru sport de calitate la fiecare 5000 km (daca nu faci asta vei risca foarte mult sa ii rupi turbo+motor).
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani nu stiu sau nu inteleg treaba cu franarea ai dreptate e foarte importanta dar ce trebuie sa i fac?? presupun ca niste frane brembo consta enorm ? daca la asta te referi sau pot sa i fac si altceva ( nu ma pricep la franare nu am mai facut asta niciodata )    si de condus stai linistit ca nu i probl   mai ales baiatu care are masina cred k bate multi soferi din bucuresti !!