4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Chiptuning > Se merita sa colaborez cu o fi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se merita sa colaborez cu o firma de remapare?

Va cer o parere , as vrea sa colaborez cu o firma de remapare din Bucuresti, eu fiind din Arad, am vorbit cu ei , investitia e mica, m-au asigurat ca hartile facute de ei sunt orientate catre consum fara sa forteze parametrii motorului dar la cerere pot face harti agresive.Ei imi trimit interfata, treaba mea fiind doar de a citi si scrie in ECU, de modificarea harti ocupandu-se ei.

Pretul pentru o harta facuta de ei pentru colaboratori este mult sub pretul pietei (50 de euro).

Riscul ar fi ca ei sa greseasca cu harta iar eu voi fi cel strans de gat pt. ca am terminat ECU.

Ce spuneti, ma bag sau nu?
A intrebat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani in categoria Chiptuning
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Depinde cat de mult iti doresti aceasta modificare,parerea mea este sa nu te bagi,cu E.C.U nu este de joaca.La ce masina vrei sa faci remapare?

Comentarii:

A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani cred ca nu ai inteles, eu vreau sa fiu distribuitor nu sa fac doar pe o masina :)

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns chinto (580 puncte) acum 11 ani parerea mea e ca merita,merita in primu rand de castig dak o sa lucrezi ieftin sa iti mai adaugi u inka 50e la remapare o sa ai si clientela mare trebuie sa vezi si cati alti distribuitori mai sunt in arad plus k pana te va cunoaste lumea nu o sa ai prea multe de facut ...doar k treb sa fi atent de ceea ce faci,riscuri snt in toate meseriile atata tot k trebuie sa fi atent.bafta

Comentarii:

A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani multumesc,o seara faina

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns Doc (1,180 puncte) acum 11 ani Este riscant sa colaborarezi cu cineva care iti vinde interfete clonate si fara un suport tehnic. Un calculator distrus te costa intre 500-1500 euro, cu putin noroc mai gasesti si pe la dezmembrari cu 100-200 euro. Cauta firme de tuning care lucreaza cu licente si interfete slave originale. Nu te astepta ca o modificare de 50 euro sa fie cine stie ce.

Si ai dreptate, te va "strange de gat" clientul daca ii distrugi ecu si te vede ca dai din colt in colt. Am reparat calculatoare distruse de clone chinezesti si stiu in ce situatia multora care le folosc.