4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Co2 Purge sau fake Nos Purge !

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Co2 Purge sau fake Nos Purge !

Salutare tuturor. Am si eu o mica nebunie in cap. Poate unora dintre voi vi se pare o prostie sau un kitch, dar mie unul mi se pare un efect geanial:) Nu am vazut asa ceva pe strazile din Romania pana acum.

Ok. Este vorba de sistemul purge kit. Cine nu stie despre ce este vorba sa scrie "co2 purge" sau "nitrous purge" pe youtube si va vedea. Acum intrebarile mele sunt:

1. Unde gasesc butelie de co2 micuta?

2. Unde gasesc o valva care sa tina bine la presiune si sa fie actionata electric la 12- 15 volti?

Restul stiu deja de unde sa le iau (duzele de iesire, conectorii, furtunasele, cabluri, buton etc)

Ar fi buna o butelie de co2 din aceea pt acvarii? Pare destul de micuta.
A intrebat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning

editat de Soundstream acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani ce zici de un extintor auto??? ar servi 2 scopuri, al tau si cel legal, in caz ca nu ai deja. cu valva, hmm, nu stiu, o sa caut...

Comentarii:

A comentat myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani asa, cauta pe  google electrovalva 12v ,sunt sigur ca o sa gasesti exact ce ai nevoie.
A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani pai da dar extinctorul nu are spuma in el? nu va infunda furtunasele?
A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani ai extintoare si cu praf care ar functiona dar e problema ca o sa albesti tot in jurul tau  cand pornesti sistemul :d . cel mai simplu ar fi sa iti iei o butelie de caping si sa o incarci cu co2 daca nu gasesti alt recipient. cauta  valva solenoid ca o sa gasesti . bafta la montare si poate ne arati si noua "dragonul" cand e gata.
A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani sigur ca da. intai sa vad pe unde gauresc ca vreau sa pun si leduri sa aibe culoare noaptea:D
A comentat myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani un extintor GOL de preferat... daca nu, iti da cineva drag tie unul expirat si il golesti, eventual il si cureti, scopul legal il serveste cand te intreaba politistul daca ai extintor, zici ca ai si ii arati carcasa goala. binenteles ca nu va functiona cum vrei tu daca este plin.
+1 vot
A raspuns aliniulian (1,480 puncte) acum 12 ani ideea ta e geniala,si sincer nu mi se pare un kitch sau o prostie!poti sa te folosesti de stingatorul  auto ca e chiar bun,parerea mea!

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani da stiu dar nu vreau sa murdaresc masina si nici sa las albeata in urma mea:) ideea ar fi sa iau o butelie de co2 din aceea pt acvarii sa fie micuta. tot caut o valva pt gaz sa fie mai accesibila si sa lucreze la 12v dar nu gasesc.
+1 vot
A raspuns aliniulian (1,480 puncte) acum 12 ani pai zic eu parerea mea daca n gasesti nimic la 12 v poti pune un inversor 220 la 12 si gata,parerea mea.e aceasi chestie cum vreau eu sa bag laptopul in masina fara prea multe modificari,cu inversor si cred ca merge
0 voturi
A raspuns dedeman19 (140 puncte) acum 11 ani daca te rog poti sa-mi spui si mie unde ai gasit duze, conducte si restul pieselor marunte?
multumesc mult

Comentarii:

A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 11 ani dami add la v_2005_romeo si vbm acolo
0 voturi
A raspuns cosminnio (140 puncte) acum 7 ani Cine are de vanzare asa ceva ? Vreau si eu