4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > daca pui kit turbo

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Daca pui kit turbo

salutare..poate pun o intrebare neadecvata....am inteles dak iti faci modificari (de exemplu cip tuning) si iti creste puterea motorului nu e nevoie sa treci in talon. la fel sta si in cazul in care pe un motor stoc pui un kit turbo? multumesc:)
A intrebat braga1 (410 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Pai din cate stiu eu nu are nicio treaba modificarile motorului cu talon,doar in cazul in care skimbi motorul,dar sau facut si din astea si nu sa  trecut nimik in talon,sa vedem ce zic si ceilalti colegi.Bafta!
+2 voturi
A raspuns B.81.WGX (4,030 puncte) acum 12 ani In talon nu se trec decat acele modificari la caroserie,motor si eventual tipurile de anvelope. Daca vrei sa nu te banuiasca baietii de la RAR, ca ai facut modificari importante la motoras, trebuie trecute in talon.
+1 vot
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani Cilindreea sa-ti fie aceeasi....apoi nu tio pune pe dyno garcea sa vada ca-ti kW ai...:))
+3 voturi
A raspuns answ3r (5,430 puncte) acum 12 ani nu trebuie trecuta in talon.ai vazut tu in vreun talon ca scrie ca motorul e turbo? toata treaba e ca nu o sa iti mai scoata gazele euro..... cat ai tu.
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Nu trebuie trecut in talon din moment ce este aceeasi motor si seria de masina este aceeasi.
Salut :)