4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Despre Blow off valve?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Despre Blow off valve?

Salutare,am si eu o intrebare despre aceasta piesa.Dupa cum am auzit pe la masini bov'ul este de mai  multe tipuri,si stiu cum fac,dar nu stiu cum se numesc acele tipuri de bov.Va multumec ptr.explicatii si daca ati putea pune ceva linkuri cu aceste tipuri diferite de bov ar fi foarte bine.
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ElPadrino (2,160 puncte) acum 12 ani blow off se numesc toate,dar sunt mai scumpe si mai eftine.pt a iti pune pe masina trebui sa ai turbina..
0 voturi
A raspuns valik01 (12,740 puncte) acum 12 ani bov-ul elibereaza presiunea ridicata din turbina atunci cand scade turatia brusc pentru a nu opri turbina..
http://www.gearheadtv.ro/articole/ce-este/blow-off-valve
0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Da stiu ce inseamna si ce face acest BOV,eu am intrebat cum se numesc tipurile si daca aveti sa-mi dati si un link sa vad diferentele.Eu ma refeream la aceste tipuri:

http://www.youtube.com/watch?v=Ffj01k64AZI

Comentarii:

A comentat cipri4n (740 puncte) acum 12 ani pai in filmuletul din linkul tau scrie inainte de fiecare bov cum se numeste. :)
0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Am vazut ce srie,dar acolo sunt doar 2 tipuri parca...eu am aratat acel link ca sa va da-ti seama despre ce vreau eu.Pe mine ma intereseaza cate tipuri de bov sunt care este cel mai bun(daca exista)si cum se numesc aceste tipuri(ex:seqvential,si altele).