4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Doresc sa aplic pe o masina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Doresc sa aplic pe o masina o fasie de autocolant fosforescent ca acela de pe ambulanta . Este Legal?

Doresc sa aplic pe o masina   o fasie de autocolant fosforescent ca acela de pe ambulanta , groasa vreo 10 cm si lunga de la farul anterior la cel posterior .  Este Legal?

Imagini atasate

A intrebat emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani doar cocalarii  isi lipesc pe masini tot felul de abtibilde si chestii de genul !

Comentarii:

A comentat rob3rrt (120 puncte) acum 10 ani gresit. raspunsul corect era: "doar cocalarii se c*ca in gusturile oamenilor"
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Nu este ilegal.Important este sa se incorporeze bine cu designul masinii si culoarea ei.Inainte de operatie se poate juca putin cu un program de modificat imagini,pentru a alege cea mai buna varianta inainte de operatia de lipire a benzii.
–4 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani "vehiculul circulă cu defecţiuni la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate;  "
aceasta parte din codul rutier poate fi interpretata('sau cu alte dispozitive') din moment ce folia fosforescenta ar putea fi considerata sistem de iluminare/semnalizare(triunghiul reflectorizant este sistem de semnalizare/avertizare). oricum sunt sigur ca primul agent de circulatie intalnit te va lasa fara talon.

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Folia nu este considerata dispozitiv.Nu exista paragraf de lege in care sa trateze expres acest lucru,dar poate fi interpretat ca atare.
A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani minus 6 ?? Ce naiba-i asta, am nimerit pe un forum de tigani si cocalari ? Omul a citat si a analizat un articol de lege, nu v-a injurat cateaua cu dinti de aur.
+3 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani

editat de AR92KTA acum 12 ani

dar totusi, se pune intrebarea: Ce rost are sa iti lpesti pe masina tot felul de stickere ? Benzi reflectorizante, nike sign si multe altele ? Nu mai bine lasi masina asa cum e ea din fabrica ? Parerea mea ii ca nu are rost sa iti bati joc de masini in halul asta :) .. E doar parerea mea !

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Superbe exemple....
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani :)) ................ +1 !!
A comentat mrkhinezu (1,360 puncte) acum 12 ani referitor la pozele postate de tine am inceput sa ma tsin de cap si eu cnd in oras am vazut un Tzaran care avea pe o super nova ceva in genu " super(dacia)GT(Golf III)si sigla M(bmw)sincer  imi venea sa cobor din masina si sai dau foc tipului fara nici o afirmatie la cei care iubesc aceste Stikere` si se cred BOSS`i dar snteti infecti :| sczati expresia mai bine o vopsesti cu Sprayu si tot e mai frumoasa imi cer scuze pt limbajul care poate nu e prea adecvat! Multumesc
0 voturi
A raspuns MMihai (11,970 puncte) acum 12 ani ma gandesc ca vrei sa pui pe o masina care merge in fata unui tir cu gabarit depasit eventual poti sa ii pui si girofar galben in acest sens sau ai firma de tractari poate in orice caz ai voie si daca nu depaseste 25% din suprafata caroserie nu trebuie sa o treci nici in talon
0 voturi
A raspuns emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani Multumesc pentru  raspunsuri ,  am renuntat la fosforescenta dar fasia tot o pun . si nu e de cocalari din moment ce e singura modificare externa a masinii.

Imagini atasate

–1 vot
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani Daca pui pune ceva frumos....si sa ii stea bine le masina.....nu face linii de alea ii ff naspa!!! Tzigan Tuning ii ala:))=))
+2 voturi
A raspuns mrkhinezu (1,360 puncte) acum 12 ani eferitor la pozele postate de tine (AR92KTA)am inceput sa ma tsin de cap si eu cnd in oras am vazut un Tzaran care avea pe o super nova ceva in genu(numai sigle de la masini) " super(dacia)GT(Golf III)si sigla M(bmw)sincer  imi venea sa cobor din masina si sai dau foc tipului fara nici o afirmatie la cei care iubesc aceste Stikere` si se cred BOSS`i dar snteti infecti :| sczati expresia mai bine o vopsesti cu Sprayu si tot e mai frumoasa imi cer scuze pt limbajul care poate nu e prea adecvat! Multumesc