4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Idei Tuning Toyota Starlet (or...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Idei Tuning Toyota Starlet (orice parere este binevenita)

Salut! Am un Starlet din 96 (1.4 75 CP )  si ma gandeam la un tuning atat pe partea estetica cat si pe cea tehnica. Accept cu placere orice parere de la voi. Pentru inceput ma gandesc sa vopsesc capota / acoperisul / portbagajul intr-un negru (poate mat) si  sa fac niste mici modificari la motor. Va Multumesc anticipat .

Imagini atasate

A intrebat MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Iti recomand: un kit xenon,stopuri si semnalizari fata clare,geamuri fumurii,o toba sport,un filtru sport,niste jante, sa dai emblemele jos si sa prelungesti un pic capota peste faruri.

Comentarii:

A comentat MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani Suna bine mersi de idei ! O sa vad cum stau cu bugetul si sa pun in practica. Pozele sunt de cand am cumparat masina. Intre timp i-am schimbat rotile alea de 'trotineta' cu unele ceva mai late.
+1 vot
A raspuns MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani Totusi as vrea sa mai intreb daca stie cineva de unde pot cumpara piese aftermarket pentru masina? Pentru ca am observat ca sunt destul de rare pe la noi.

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Primul lucru de toate, vezi la motor ( care este cel mai important ) :
- schimba-i filtrul de aer, cu unul sport, preferabil K&N
- Un turbo kit daca ai bani si vrei mai multi cai, dar eu zic ca e bine 75 CP la kg ei. Mai bine ar fi un chiptuning in loc de turbo. Ti-ar fi suficient pentru ea.
- un kit ambreiaj sport
- evacuare schimbata ( toata galeria ), cu o finala REMUS sau HAMANN

Al 2lea lucru necesar daca faci modificarile de mai sus :
- suspensii sport, KONI de preferabil
- Lasata 1-2 cm fata
- Lasata 1 cm spate
- Jeante mai late putin, in limita in care sa nu iti atinga ceva cauciucul, de aceea pui :
- cauciucuri slickuri sport cu buza :) preferabil DUNLOP sau MICHELIN ... un 195 / 40 R 15
- placute frana sport
- unghiul de fuga, geometrie, echilibrat roti sa fie toate nu ok, ci foarte OK !

Iar la cosmetica :
- Angel EYES
- semnalizari curate
- schimba stop-urile
- fa-i un tuning CLEAN ( scoate emblemele, sa fie cat mai ``dintr-una`` )
- prelungire capota BADBOY LOOK

Iar partea audio :
- casetofon : PIONNER, ALPINE, KENWOOD, JVC
- subwoffer : depinde de tine, dar un 250 W RMS ti-ar fi de ajuns
- amplificator : Nu prea scump, la 250W RMS nu iti trebuie nush ce
- Boxe : Pe fata lasa stock, iar pe spate po-ti pune ceva mai ok de vreo 60 W RMS una.


Eu zic ca ar arata foarte ok.
Salut si numai bine :)


P.S : Primul lucru care trebuie sa-l faci .... ia-ti cateva lazi de bere ca o sa ai nevoie daca te pui sa o faci tu. Salut :)

Comentarii:

A comentat MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani mersi mersi !

Alte raspunsuri: (4)

+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Nu ai pentru ce. Iti doresc multa bafta si chiar vreau sa o vad evoluand :)  Imi place cand omul ia masina din stock de la ``0`` cum se zice si o face cu gust.
Salut :)

Comentarii:

A comentat MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani :D sa vad cum stau cu bugetul . Chiar dupa ce am primit raspunsul tau am cautat pe net sa vad ce tuning mai au alte Starleturi. Au ceva divizie sport modelul asta. Se numeste Starlet Glanza , probabil daca stiam cand am luat masina ma indreptam mai mult catre modelul sport care are vreo 950 de kg si 130-140 cp si faceam acolo un tuning. Era o chestie !
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Niciodata sa nu-ti para rau de masina ta ;)) ..... stai linistit, ca in timp asa usor usor, azi ceva, luna viitoare altcv, o faci tu :)
Salut:)
A comentat MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani mersi de sprijin apreciez !
+2 voturi
A raspuns buggghy (8,600 puncte) acum 12 ani fa-o negru mat. o sa prinda bine . in rest vezi pozele .

Spor ~!

Imagini atasate

+2 voturi
A raspuns Ionut D D.K. (1,260 puncte) acum 12 ani

editat de Ionut D D.K. acum 12 ani

jantele  cu distantiere 1,5 - 2 cm si cauta sa fie cat mai usoare si nu te arunca la mai mari de 14" ca ai doar 75. si apropo zboarai sorturile alea...ca nu ploua zilnic cat mai repede..parerea mea.

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat MultiHunter (750 puncte) acum 12 ani mersi de raspuns  si de idei
+2 voturi
A raspuns Mitza Fillyp (3,040 puncte) acum 12 ani salut . nu stiu cat o sa te ajute sau o sa te incurce dar k sa pui un kit turbo te costa multi bani . pe mn ma costa la pjo 206 sedan 2009 1.4 75+
5000E doar de montat turbo pe ea. puterea 250hp  Dar aici mai vin si altele modificari ca te duc mult mai mult dupa parerea mea . concluzie face mai mult dekat masina . si a mea si a ta .
-Suspensie sport e buna si un ta-technix e mai ieftina si isi face tb.
coboar-o cat iti permit drumurile de unde stai.
- jantele sa zicem ca ai 175/65/15 poti sa-ti pui gen 195/45/17sau16
cu cat cresti janta 1"scazi 10 din anv.   65/15. 55/16 s.a.m.d atentie la J-ul jantei si la ET anv sunt bune si firestone-ul
-tuning estetic faruri stopuri uita-te si u pe google aici http://www.google.ro/search?um=1&hl=ro&biw=1024&bih=600&tbm=isch&sa=1&q=toyota+starlet+tuning&oq=toyota+starlet+tuning&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=781l2338l0l7l7l0l6l6l0l36l36l1l1   si iti alegi dupa gust.

La muzica incearca sa-ti iei aceasi firma (Alpine-ul e foarte buna pt claritatea din interior nu se aude cn stie ce afara ) dak vrei sa se auda afara iti iei altceva . nu te sfatuiesc sa-ti iei sony  am avut un sony si se auzea naspa rau  bine ca mi la furat :))
"- Boxe : Pe fata lasa stock, iar pe spate po-ti pune ceva mai ok de vreo 60 W RMS una." eu am lasat pe fata stock si nu se aude prea bine (am ramas si fara buget akm.) schimba-ti boxele cu cv mai performant dak dai un ban dc sa-l dai degeaba si pe urma sa regreti .  Cauta aici http://www.be-loud.ro/  eu mi-am luat de la ei boxele pe spate le-am pus pe amplificator si dak dau jos sub. se aude belea rau . claritate tot :)  bafta    incearca sa fi cat mai original . de ex: la farurile cu lupa . angel eyes sau dayline poti sa dai sticla (geamul) jos si sa vopsesti interiorul culoarea masinii.