4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > inclocuire lumini verzi bord d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Inclocuire lumini verzi bord dacie

am si eu on itrebare   am o dacie 1310 din 2004 si as vrea sa schimb luminilea alea verzi cu unele albastre   cum as putea sa procedez fara sa imi bag nsul in instalatia electrica?  deasemenea  cum pot sa ajung la luminile verzi ?
A intrebat emmyrap (320 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani nu am idee exact cum sa ajungi la ele dar din cate tin minte de la dacia care am avuto are doua suruburi sus in fata ceasurilor . oricum daca ajungi la ele este foarte simplu  pt ca poti schimba doar ecranele (plasticele) verzi . deci nu ai nevoie neaprata sa montezi becuri albastre sau le poti scoate pe cele verzi si a montezi doar leruri albastre fara ecrane . spor la demontat din cate imi aduc aminte nu e foarte complicat .

Comentarii:

A comentat emmyrap (320 puncte) acum 12 ani asta aveam de gand sa fac, sa inlocuiesc plasticele     chestia e ca nu ma pricep sa le scot de acolo   si nu vreau sa ma apuc pana nu ma informez k dak doamne fereste stric ceva.  va rod mult ajutati-ma si pe mn s rezolv.
+1 vot
A raspuns emmyrap (320 puncte) acum 12 ani am vazut alea doua suruburi si mai stiu k mai are inca doua la scrumiera                         sa stii k aveam in plan sa schimb doar plasticele   dar problema nu e tocmai la suruburile alea 2          am incercat sa le desfac   dar nu am putut sa ma misc de plasticul ala care  vine la volan.  partea de jos se desface usor dar partea de sus pune probleme pt ca nu vrea  sa iasa.